2777
2789
عنوان

نه هفتمه بیاین بگین جنینم دختره یا پسر🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2671 بازدید | 208 پست
بنظر من فقط ۲تا علامت مهمه بقیش میتونه مشترک باشهیکی زمان حالت تهوع که اگه عصر و شب شدید باشه پسره و ...

من حالت تهوعم زمان مشخصی نداره ولی صبحا یکممم بیشتره و شیرینی زیاد دوس ندارم ترشی رو ترجیح میدم مثلا رب انار و ترشی میخورم اونم بازم زیاد نه کم در حدی که ویارم رفع بشه

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

سلام عزیزم من دیشب تاپیکتو دیدم نشد حوابتو بدم من همه علائم تورو داشتم بچه م پسر شد.نه حرفای سمی اینجارو گوش کن نه اطرافیانتو.از بارداریت لذت ببر

torob_cheh_kids لباس بچگونه میفروشم برو نگاه کن دوس داشتی فالو کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من فقط ۲تا علامت مهمه بقیش میتونه مشترک باشهیکی زمان حالت تهوع که اگه عصر و شب شدید باشه پسره و ...

عزیزم من دقیقا از عصر حالم بد میشد ب طرز عجیبی عاشق شوری و ترشیم یعنی مدام حالم بد میشه ی چیز ترش میخورم خوب میشم بچم سمت راسته تو ان تی دستگاه همش سمت راست بدنم بود عاشق گوشت هستم فقط دلم غذای گوشتی میخاد 

منو چن تا از رفیقام همینجوری بودن و پسر بود

من خودم خیلی دلم پسر میخاد چون دختر دارم ولی خب ان تی گفت دختره اینجام همه عکس سونو رو دیدن گفتن دختره من دیگه قبول کردم دختره

منکه ان تی گفت ۸۰ درصد دختره رفتم انومالی میام خبرشو میدم قشنگ تو انومالی دستگاه رو گذاشت سمت راستم ...

اوووووووو من فک کردم الان معلوم شده جنسیتش😐😂بابا برا منم ان تی گفت دخترررررر

اوووووووو من فک کردم الان معلوم شده جنسیتش😐😂بابا برا منم ان تی گفت دخترررررر

والا جای معتبر رفتم فک نکنم اشتباه کنه من کلی رژیم پسر زایی کردم با کیت اقدام کردم ولی خب قسمتم نشد