2777
2789
عنوان

نه هفتمه بیاین بگین جنینم دختره یا پسر🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 208 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل شما بودم یعنی عاشق گوجه با نمک فراوان بودم و پرتقال ، نی نیم دختر بود ، ان شاالله برای شما هرچی دوست داری باشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

انقدبراشون مهمه دس بذارن جیب مبارک هزینه آی وی اف بدن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
همون اسی میگه تو نه هفته همش سمت راسته متعجب شدم...ممنون پاسخ دادید

منم تو شش هفته رفتم سونو گفتم همش، سمت راست شکمم تیر میکشه انگار سمت راسته سونو که انجام داد گفت اره سمت راسته

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

قلبش کی دیده شد ب سلامتی؟

همون شش هفته صداشو برام گذاشت ولی به حساب پریودیم 5هفته و دوروز بودم که سونو گفت شش هفته ای

همون شش هفته صداشو برام گذاشت ولی به حساب پریودیم 5هفته و دوروز بودم که سونو گفت شش هفته ای

ما شاءالله رشدش خوب بوده ...

در اصل اوایل شش هفته بودی دیگه دو روز بوده وارد شش هفته شدی‌‌‌...

خداروشکر 

من تمام این علائمو دارم بچم دختره

بنظر من فقط ۲تا علامت مهمه بقیش میتونه مشترک باشه

یکی زمان حالت تهوع که اگه عصر و شب شدید باشه پسره و صبح شدید باشه دختره

و هوس شوری و ترشی پسره شیرینی دختره البته تا ۳ماه اول ماههای بعد دیگه مهم نیست یعنی نشونه نیست

ما شاءالله رشدش خوب بوده ...در اصل اوایل شش هفته بودی دیگه دو روز بوده وارد شش هفته شدی‌‌‌...خداروشک ...

یعنی درستش همون 5هفته و دوروز بوده درسته؟ به خاطر وزن و قدش گفته 6هفته؟ 

ما شاءالله رشدش خوب بوده ...در اصل اوایل شش هفته بودی دیگه دو روز بوده وارد شش هفته شدی‌‌‌...خداروشک ...

من قبلا سقط داشتم امیدوارم این دفعه به خوبی به سرانجام برسه خ نگرانم