2777
2789

خانما من بعد زایمان اولم دقیق تقریبا دوماه بعد زایمانم اضطراب شدید گرفتم هی حمله پنیک میومد سراغم و کلا خواب شبانه ام ازم گرفته شد تا یکسال می‌خوام واسه بچه دوم اقدام کنم میترسم میگم نکنه تو حاملگی پنیک بیاد سراغم یا بدتر شم یاحتی این دفعه از اضطراب سکته کنم کسی بوده اینجور باشه؟؟؟خوب شده؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یهو حس میکردم سرم خالی شد و سرگیجه و لرز میکردم دهنم خشک میشد عرق میکردم شدید و حس مرگ داشتم

فکر کنم برای کمبود آهن باشه فشارت میوفته منم اینجوری میشم

بخصوص وقتی قهوه بخورم

یهو حس میکردم سرم خالی شد و سرگیجه و لرز میکردم دهنم خشک میشد عرق میکردم شدید و حس مرگ داشتم

من شش ماه بعد زایمانم شکاک  شدم به همه چی مثلن ده سال پیش چه کسی بامن کاری کرده اونا یادم میومد ولی الان یه ماه بهتر از قبل شدم 

من بارداری اولم از روز زایمان حس افسردگی داشتم با اطرافیان بد بودم مخصوصا همسر مادر و خواهرم یعنی کسانی که از همه بهم نزدیکتر بودن

بهشون بدبین بودم به شدت عصبی و پرخاشگر بودم خیلی گریه میکردم و اضطراب و استرس داشتم

یک سال هم داروهای اعصاب خوردم

بارداری دوم هم تقریبا حالم بد بود خیلی نگران بودم بعد از زایمان حالم مثل دفعه قبل بشه اما خداروشکر اون طور نشد

خیلی خوب نیستم اما اون طوری هم نشدم

فکر کنم برای کمبود آهن باشه فشارت میوفته منم اینجوری میشمبخصوص وقتی قهوه بخورم

آزمایش آهن کم خونی میدادم چیزیم‌ نبود تنها مشکلم شدید ویتامین دی بدنم کم بود و کم کاری تیروئید داشتم