2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین قرص متنفرم. خیلی بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تا کی گفته مصرف کنی؟من سه تا بسته بهم داده ولی اصلا طریقه مصرفو بهم نگفت اینکه تا چند روز بخورم و ای ...

میپرسیدی خوب

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تا کی گفته مصرف کنی؟من سه تا بسته بهم داده ولی اصلا طریقه مصرفو بهم نگفت اینکه تا چند روز بخورم و ای ...

به اندازهر۳ماه داده یعنی ۳دوره با یه قرص دیگه باهم از ۵مری بخورم تا ۲۱روز 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
میپرسیدی خوب

اصلان دکتر اونقدر بی اعصاب بود حتی سونومم تفسیر نکرد که بگه وضعیتم چطوریه سریع فقط ی نگاه سرسری انداخت گفت قرص جلوگیری بگیر همین.خیلی دکتر بدیه دیگه قرار نیست برم پیشش

چرا عزیزم؟

خوب کلی عوارض داره. دل درد و حالت تهوع یه نمونشه. افزایش وزن. لک صورت. کدومو بگم؟ به من اصلا نمیسازه

اصلان دکتر اونقدر بی اعصاب بود حتی سونومم تفسیر نکرد که بگه وضعیتم چطوریه سریع فقط ی نگاه سرسری اندا ...

دکترتو عوض کن عزیزم. اینا ارزش نداره بهشون پول بدی. بدم میاد مریضو ادم حساب نمیکنن