من نمیدونستم تا اینکه اردیبهشت ۱۴۰۰ رفتم پیس یه دعا نویس قرآنی حرفه ای تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری تابستون ۵ سال پیش بختتو بستن ( دقیقا میشه وقتی که من اولین بار جن اینا دیدم )
من گفتم میدونید کیه گفت میدونم ولی نمیتونم بگم اجازه ندارم
گفتم فقط بگید زنه یا مرده گفت زنه
شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی برام رو شد ( اونشب اومده بودن خونمون اومد اتاق من گوشیمو گرفتم دستم یه چیزی رو چک کنم ؛ به حالت شک شد چشاش گرد شد { احتمال داد من با دوست پسر خواهرش چت میکنم 😆 } ۳ شب بعد تو پذیرایی تو جام دراز کشیده بودم ولی بیدار بودم دیدم تو بالکن یه زن قد تقریبا کوتاه کفن پوش داره نگام میکنه فقط گردی صورتش معلوم بود شبیه زنهای سیه چرده بود ولی ۲۰ برابر زشت تر شبیه گرگ چشاش سفیدی نداشت قهوه ای و گرد بود عین چشم خرس ۵ دقیه همدنجا بود و بهم زل زده بود ، پا شدم رفتم اتاق مامان بخوابم
دیگه اون شد که فهمیدم این یه جن هست ( موکل سحر که با جادو اومده ) و جادوهای قبلی هم کار خودشون بود
از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راه کارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم بعد آذر همون سال کاربر @سایوجان   ( تعلیق یکطرفه شده ) رو ایجاد کردم
بعد کاربر گبی ( تعلیق دائم شده ولی از تاپبکاش یادمه )
آلتادین
@دلاراممحسین  
@برامبیاسبوحشی  
@تکمیلاطلاعاتکاربری  
رو ایجاد کردم
همین چند وقت پیش داشتم با زنداداشم حرف میزدم و اسم خیابونی که عشق سابقم اونجا زندگی میکنه رو آوردم ( از قصد نبود ) ولی ۲ روز بعد نصف شب چیزای نورانی میدیم و سایه و صدای نفس ؛ فهمیدم که باز برام دعا گرفته