2777
2789
برای من بگیرید لطفا یک آزمونی دادم عجیب استرس دارم ببینم حافظ چی میگه ؟

تمام مشکلات شما به زودی حل می شود و از اندوه این نیت خارج خواهید شد و بحمدالله جایی برای نگرانی وجود ندارد. به زودی به مرادت میرسی.چه خوب اومد😅

کاربر آقا

عزیزم فقط خواهرانه بگم بعضی از این ادما موکل دارن امکان داره به چیز رو هم واقعا درست بگن ولی دنبال ا ...

اره بابا خودمم میترسم 

یکیو میشناسم هر دقیقه پیش یکیشون دعای نم چی میگیره ک شوهر کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیدم دور و بر خرم امام رضا هم میانیه لهجه و قیافه خاصی دارن انگار یه طایفه هستن

آره سیاه سوخته سعی میکنن تو تخم چشات نگاه کنن و چادر گل گلی با دست های حنا گرفته که خفن جلوه کنن 😂

به اونی که باهاشم میرسم؟

هیچ کس بدون زحمت به جایی نرسیده و اگر می خواهی شاهد مقصود را در آغوش گیری، سعی کن به خود متکی باشی زیرا از هر جهت چیزی کمتر از دیگران نداری. تنها اشکال شما وسواس و تردید است در حالی که محاسن شما از زیبایی و ملاحت در قدرت و ابتکار و فعالیت بی نظیر می باشد.رقیبان بسیاری در این راه دارید

کاربر آقا

اره بابا خودمم میترسم یکیو میشناسم هر دقیقه پیش یکیشون دعای نم چی میگیره ک شوهر کنه

ببین عاقبتش چی میشه

دعا و طلسم هم یه مدت داره 

بعد چند سال انگار یه دفعه انقضاش میرسه 

من یه دایی دارم خیلی تحقیق میکنه درباره شیطان شناسی و اجنه رفته پیش علما و مراجع تقلید

میره کتاب میخونه تخقیق های علمی میکنه 

همه حرفش اینه اصلا دنبال اینجور چیزا نرید 

با دست خودتون زندگیتون رو خراب نکنید 

با کتاب لطفا نیت کردم همون مصرع اول شعرش رو بگین ممنون میشم

ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی

بی زر و گنج به صد حشمت قارون باشی

در مقامی که صدارت به فقیران بخشند

چشم دارم که به جاه از همه افزون باشی

در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن

شرط اول قدم آن است که مجنون باشی

کاربر آقا