2777
2789

تجربه خودمه بزور پریود میشدم یکبار کیست تو شکمم ترکید نابودم کرداا

الان ۸ماهه ورزش میکنم همش پریود میشم😐🤦‍♀️😂دکتر گفت تخمدانت خیلی فعال شده اقدام کنی زود باردار میشی ولی خب من تو عقدم فعلا

ورزش خیلی سنگینیم ندارم یه روز درمیونم برین عالیه من ازمایش و سنو دادم هیچ‌مشکلی نداشتم همچیم خوب بود همشم مدیون ورزشم

عمم باشگاه داره همیشه میگه خیلی از خانمایی میان باشگاه زود باردار میشن امتحانش کنین

💍♥️

چه جالب 

چی میری ورزش

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب چی میری ورزش

بدنسازی میرم ولی سبک

یه روز هوازی کار میکنم کامل یه روز بدنسازی با دستگاه

تردمیل میزنم

اینم بگم دوچرخه ثابت عالیه برا تخمدان ولی در عوض حلقه خیلی خطرناکه ضربه زدن خوب نیست

۳ ۴ ماه اول حداقل هرروز روزی ۱۵دقیقه رو دوچرخه میزدم

💍♥️

بدنسازی میرم ولی سبکیه روز هوازی کار میکنم کامل یه روز بدنسازی با دستگاهتردمیل میزنماینم بگم دوچرخه ...

کلا حلقه چیز مضخرفیه بنظرم 

همه جارو نابود میکنه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

عزيز چجوري پريود رو درمان كردي تايمش رو .من مثلا الان سه ماهه نشدم

ببین من خودمم میشد تا ۴۰ روز پریود نمیشدم هرچی بگی خوردم نشد که نشد تا قرص پروژسترون میخوردم تا میشدم شاید تو کل عمرم ۵ بار سر تایم شدم هیچوقت نمیشدم بزور جالبه سالایه اخر‌میگفتن هیچیت نیست ولی بازم پریود نمیشدم

بزور شوهرم رفتم باشگاه یک روز حرکات هوازی کار میکنم یک روز با دستگاه بدنسازی

تردمیل میرم اروم یک روز درمیون یا پیاده روی

عمم دکترایه تربیت بدنی داره بهم گفت دوچرخه ثابت بزن

۳ ۴ماه روزی ۱۵دقیقه دوچرخه ثابت میزدم از سبک به سنگین

ولی اصلا حلقه نزن ضربه زدن خطرناکه

الان دوهفته ای یبار پریود میشم😐یا نهایت ۲۰روز هیچ مشکلیم ندارم نه کیست نه تنبلی نه تیروئید نه پرولاکتین بالا اینارو چک کن حتما الان قرص میخورم که پریود نشم و تنظیم بشه

همشم از ورزش بود عالیه میتونی یک روز درمیون بری فیتنس پول تردمیل و دوچرخ رو پرداخت کنی نیم ساعت زودتر بری از ساعت کلا یک روز درمیون یه ربع دوچرخه یه ربع تردمیل بزنی

💍♥️