2777
2789
عنوان

شما تو حاملگی خونه تکونی کردین

61 بازدید | 11 پست

من اصن نمیتونم برا عید خونه تکونی کنم ولی فرشا و موکدای پذیرایی  رو شوهرم میخاد بشور. پرده ها رم میندازم لباسشویی  ظاهر پذیرایی ام برا عید پاک میکنم مث گردگیری و جارو برقی یکمم دسمال ب مبلام و جرمگیری دسشویی  ولی اصن نمیتونم اساسی برسم به خونه و ظروف و کل اشپزخونه اینا رو برق بندازم و حسابی وایتکس اینا بزنم براعید شما چیکار کردین خونه تکونی رو موقع بارداری

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

یه نفر وبگو بیاد کمکت

خیلی مونده تا خونه تکونی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ذره ذره انجام دادم 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
من 28 هفته خونه تکونی کردم دوقلوهام بدنیا اومدن مردن 😪نکن من 5 ساله دارم حسرت اونروز رو میخورم 😔

چجوری خونه تکونی کرذی که زاییدی ینی ب شدت کار میکردی؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه