2777
2789
عنوان

خیانت نامزدمو چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 108 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این آدما با دست خودشون خودشونو میندازن سطل اشغال🦦

اگه چیزی نبود چرا چت پاک کرده و نذاشته ببینی؟

درست تصمیم بگیر این مدل پسرا رو باید ساعت نه شب گذاشت دم در🤝امیدوارم خوب و منطقی تصمیم بگیری ن احساسی عزیزم❤️

خیانت کرده تمومش کن کسی ک ی بار خیانت کرده بازم میکنه ذاتشه خودشم بخواد کاری نمیشه کرد هیچ ربطی ب محبت کردن تو به اون یا چهره و تیپ و برتری و اینا نداره بخدا دست خودشون نی اینا ذاتشونه .لطفا برنگرد حتی اگه گفت عوض شده .البته من نمیگم مرد اینطوره کلا منظورم انسان ها ی خیانتکار  بود 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

قشنگ معلومه خیانت کرده...اگه نمیکردچرا چتاشو پاک میکرد؟

همون بهتر زودترشناختیش چه آدمیه..ولش کن ..بنظرم کلا خطتتوعوض کن ...تاراحتترفراموشش کنی 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

خیانت توجیه نداره، مطمئن باش هزار تا آیه و قسم هم بخوره باز به کارش ادامه میده، درکت میکنم چقد سخت هس جدایی، ولی تا رسمی نشدین و خودتو بدبخت و اسیر دادگاه نکردی، بی چون و چرا جدا شو، باور کن یک عمر دو دل باهاش زندگی خاهی کرد، حتی اون خیانت نکنه 

خیانت کرده تمومش کن کسی ک ی بار خیانت کرده بازم میکنه ذاتشه خودشم بخواد کاری نمیشه کرد هیچ ربطی ب مح ...

دقیقا درسته. مامانم بهم میگه این خیانت محسوب نمیشه. ولی به نظر خودم کارش خیانته و نمیتونم باهاش کنار بیام

آفرین کسی که یه بار خیانت کنه بازم می‌کنه یکی از اقوام درجه یکمون چند سال دوست بودن اون موقع پسره با ...

اره منم دیدم بعد حتی اگه زنا باخیانت کوتاه بیان میشه افسردگی وعذتب برا خودشون

بله بادختره ارتباط داشت منظورت چیه گفتی براش کم نمیذاشتی؟چه کارایی میکردی مثلا؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

چه پروو هم هست میگه نمیخوام مغزم رو بخوری 

علاوه بر اینکه خیانت کرده پشیمون هم.نیس 

ببخشید ولی خیلی خری اگه ببخشی 

که میدونم باز خامت میکنه میبخشی تهش یه روزی میفهمی که خیلی دیره 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
خودش اگه من بخوام یه کم با ناز با مردم صحبت کنم سرمو میبره

عزیزم دیگه خیانت ک شاخ و دم نداره. وقتی طرف با یکی تو رابطس و میره با بقیه هم لاس میزنه عکس میفرسته میشه خیانت.این اقا حتی واسه سوزوندن اون دختر هم بخواد عکس محل کارش بفرسته بازم پاش گیره چون این کارش این معنی میده ک ایشون هنوزم ب اون دختره فک میکنه و فکرش درگیر اونه

خیانت کرده دیگه اینکه چبز عجیبی نیست الان مردای متاهل با چندتا بچه خیانت میکنن اینکه دیکه مجردم هست

والا خیانت تو خارج هم قفله 

این حرفا چیه 

چرا همه چیو میخوایین عادی نشون بدین آخه 

چه دوست باشه چه متأهل خیانت خیانته دیگه