2777
2789
عنوان

اووفف گشنمه گشنمه

95 بازدید | 10 پست

خسته شدم دیگه یه زندگی شاد میخوام خواسته زیادیه  کاش پولدار بودیم کاش کاش کاش 

شاید بگین این رفتارای بچگانه چیه 

اما من از تخم مرغ خوردن یا نودل خسته شدم 

همه چیز از دلم رفته 

زندگیمون بخاطر برادر مریض اوتیسمی خرابه 

دلم میخواد شاد باشیم  

شاید بگین چقد سنگ دلی چقد بدجنسی اره اره بدجنسم هیچ کس دیگه واسم مهم نی 

شما تا یه مریض ببینین میگین اوخی چه گناه و فلان ولی وقتی باهاش زندگی میکنید دعا میکنید بمیره منم همچین چیزی رو میخوام تمام غم های پدر و مادرم و فضای منفی خونه رو تقصیر اون میبینم دلم میخواد بمیره جلوی چشمام 

حالم ازش بهم میخوره نمیخوام ریختشو ببینم با این سنش با این ریختش فیلم های....  نگاه میکنه مامانم میگه مریضه فلانه درک کن) من اخه این وسط چه گناهی کردم هان؟ من دختر تنها این وسط؟ جلوی ادم با خودش ور میره) من شکسته نشم از غم موهام سفید نشه شب سکته نکنم؟ 

نمیدونم این خدا فازش چیه ـ

بیکاره چیه  مثل عروسک خیمه شببازی ایم براش یا چی 

خستم خسته میخوام از این زندگی خلاص شم 

از این صورت زشتم خلاص شم 

دلم میخواد به خودم برسم دلم میخواد یه زندگی عالی واسه ی خودم بسازم 

از این زندگی نکبت بار و پر از غم خلاص شم 

چکار کنم چکار کنم منه بی عرضه منه زشت منه سنگ دل  منه بی پول من خشک منه بیچااارههههه منهههه بیکسسس 

چه گناهی کردم خودت بگو خدا هااا؟ بگو دیگه جلوت خم و راست نشدم انقد عقده ای؟ 

از بیرون درد از داخل درد 

کجا ارامش داشته باشم اخه 😭 دلم خوشی میخواد دلم شادی میخواد دلم زیبایی میخواد 

خوب شد منه هیجده ساله شدم شکسته و قوز  مثل پیرزنا حالا راضی شدی یا بیشتر؟ 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم غصه نخور

ازدواج میکنی از اون خونه میری میفهمم واقعا سخنه شرایطتت خدا ام واقعا مسخرشو دراورده 

شما نیستی فقط مشکلاتت داری

هر کی به نوعی مشکل داره کم یا زیاذ

اروم باش

هیجده سالته سعی کن درستو بخونی سرکار بری مستقل شی ازذواج خوب کنی

برادرت چند سالشه برو سرکار

من انقد بی عرضم که حرف زدنم بلد نیستم دیگه انتظار داری برم سر کار؟  

19 سالشه کثافت

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
خودت برو سرکار خب!!

چی بلدم؟ شجاعتشو، ندارم درست نمیتونم حرف بزنم بی عرضم بی عرضه اگه کار داشتم از این خونه میرفتم 

من انقد بی عرضم که حرف زدنم بلد نیستم دیگه انتظار داری برم سر کار؟ 19 سالشه کثافت

کارای بسته بندی تو کارگاه و.. نیاز به صحبت و روابط عمومی نداره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چی بلدم؟ شجاعتشو، ندارم درست نمیتونم حرف بزنم بی عرضم بی عرضه اگه کار داشتم از این خونه میرفتم

عزیزم خب اینم نمیشه که از زمین و زمان طلب کار باشه آدم که 

درک میکنم خیلی سخته خیلی اما از منو شما بدترشم هست 

بحث عرضه نیست چه رشته ای تحصیل کردی ؟طبق همون برو سرکار یا کار بسته بندی و اوههه کلی کار هست حتی میتونی آنلاین شاپ بزنی اصلا 

عزیزم.درسته سخته

ولی اونم که دست خودش نبوده که مریض شده

خدا رو شکر کن که مثل اون مریض نیستی به جای که طلبکار خدا باشی

برای ابدم تو اون خونه نمیمونی که 

اگه شرایطتت بده بیشتر تلاش کن دانشجو شی از اون خونه بری

بعدش هم که دیگه سرکار میری و ازدواج و ....

ان شاءالله روزهای خوشی داشته باشی