2777
2789
عنوان

بنظرتون توی آپارتمان های بالای شهر تهران هم آدم بی فرهنگ هست

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله متاسفانه مسخره بازی های اونا هضمش سخت تره چون کلی ادعا دارن

میدونی من حس میکنم که یه سری مسائل پیش پا افتاده رو دیگه بلدن و مثل بقیه همسایه های به شدت بی فرهنگ ندارن که تازه ساعت 12 شب شروع به دویدن کنن

اونا هم آدمن هم بی فرهنگ توشونه هم با فرهنگ

من تصورم از اون منطقه از تهران اینه که اکثرا ایران نیستن که بخوان اذیت کنن یا اذیت بشن

مثل مردم عادی نیستن که هرروز و هرروز مجبور باشن همو تحمل کنن. 

چطور؟

یه قرون پول واسه درست کردن ساختمون نمیدن

ساختمونمون دو بر هست میخوان درها رو رنگ کنن از ۵واحد دو واحمون میگن در پشتی نیاز نداره رنگ بشه خرج اضافه اس!! در پشتیمون خیلی کوچیکه بعد تقسیم بر تعداد بشه هزینه اش چیزی در نمیاد!

میدونی من حس میکنم که یه سری مسائل پیش پا افتاده رو دیگه بلدن و مثل بقیه همسایه های به شدت بی فرهنگ ...

دویدن باز قابل هضم تره چون کار بچه هست ولی پارتی های شبانه یا سرو صدای سگ و..

البته به مدیر ساختمان هم بستگی داره که چقدر قاطع باشه

یه قرون پول واسه درست کردن ساختمون نمیدنساختمونمون دو بر هست میخوان درها رو رنگ کنن از ۵واحد دو واحم ...

دقیقا تو بعضی ساختمان ها از این مشکلات هست.مثلا طرف چند تا مغازه تو شریعتی وقائم مقام وچهارتا واحد تو جردن داره بعد تو پول رنگ در ساختمون صداش درمیاد

من تصورم از اون منطقه از تهران اینه که اکثرا ایران نیستن که بخوان اذیت کنن یا اذیت بشنمثل مردم عادی ...

از این نظر درسته من تا چند سال همسایه ها رو نمی دیدم وحتی چندتاشون ایران نبودند.دوتاشون یه ماهه اومدند فروردین دوباره از ایران میرن

دقیقا تو بعضی ساختمان ها از این مشکلات هست.مثلا طرف چند تا مغازه تو شریعتی وقائم مقام وچهارتا واحد ت ...

وااای همین آدم حرصش میگیره…

دقیقا اون دونفر همسایمون چنان از وضع خوبشون شنیدیم و ماشیناشون رو میبینیم شوهرم شوکه بود از حرفشون که یه در یک متری رو میگفتن هزینه‌ی اضافی ما راضی نیستیم!!!

دویدن باز قابل هضم تره چون کار بچه هست ولی پارتی های شبانه یا سرو صدای سگ و..البته به مدیر ساختمان ه ...

قطعا تا حالا دوییدن های مداوم رو تجربه نکردی یا از خواب با صدای دویدن بیدار نشدی ببینی چقدر تپش قلب میاره. یکی دیگه بچه اورده بقیه که نباید جورشو بکشن.

برای بقیه موارد هم قبول دارم

قطعا تا حالا دوییدن های مداوم رو تجربه نکردی یا از خواب با صدای دویدن بیدار نشدی ببینی چقدر تپش قلب ...

چرا اتفاقا همسایه ی طبقه ی بالا یه پسربچه ی شیطون داره که وقتی شروع به دویدن می کنه سقف می لرزه ولی وقتی می بینم مادرش شعور داره وغذر خواهی می کنه من میگم ما هم بچه دیدیم و بچه شیطنت نکنه طبیعی نیست

من کلا با بچه ها کار می کنم واز سروصدای بچه ها اذیت نمیشم