بیاید به زبون شیرینتون حرف بزنید منم ببینم و در عین حال نفهمم😂✨
قشنگ حرف میزنید ✨ آدم یاد پایتخت میوفته😍😂
من حرف بزنم یاد نون خ میوفتید 😂🙏
بیاید از خودتون بگید از رسومات خاصی که دارید
مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂
اصن کلا یادگیریم قویه برا مازندرانی برعکس انگلیسی 😂😂
مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عرضم به خدمتت که نزدیکای بحران ۲۰ سالگیم هنوز نرسیدم 😂😂
راستی یادم رفت بگم موسیقی ام کار میکنم 😜😁✨
زود باش آخراشو حراج زدیمااا😂😅حیف اگه یکم زودتر پیدا میکردمت خودم داداش داشتم😂ولی دقیقا چند ماه پی ...
عزیزممم تبریک میگم ان شاء الله که خوشبخت بشه 😍
وااای آفرین دقیقاا منم عاشق آهنگ های مازندرانیم .. یعنی آنقدر ک انرژی دارن آدمو از این رو ب اون رو م ...
دقیقا، حیفه بچه ها بلد نباشن ، متأسفانه بچه های ما حرف که نمیزنن، نهایتش متوجه میشن چی میگیم و یاد بگیرن، خیلی دوست داشتم خرف هم بزنن که خجالت میکشند، اصلا ما هم که گاهی خرف میزنیم یک نگاه بی کلاسانه ای تو کوچه و خیابون یک عده به ادم دارن که بچه های طفلی جرات نمیکنن بخوان حرف بزنن ببینن اصلا میتونن حرف بزنن یا نه ، درصورتیکه اصالت به فارسی خرف زدن نیست، اصالت به اینه بتونی ریشه هات رو حفظ کنی و نخوای پنهان یا کتمانش کنی
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چقدر هم عالییییانشالله یه خواستگار خوووب میاد برااات عروس مازندرانی ها میشیالبته پسرای مازنی همهههه ...
عیجان ، ان شاء الله میام پیش خودتون😍😁
دقیقا، حیفه بچه ها بلد نباشن ، متأسفانه بچه های ما حرف که نمیزنن، نهایتش متوجه میشن چی میگیم و یاد ب ...
حرفات رو باید با طلا نوشت 👍👍👍