2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 126 پست
روله: عزیزم ، کیوتم ، قشنگم گیان : جونم سر هم : عزیز جونم😍الانم میگم کِر داوِت له دورت بو 😍✨معنیش ...

تِه فِدا، فدات شم.

خاره کیجا، دختر خوب ، دختر زیبا.

ته مه چشه سویی، تو نور چشم منی.

ته بلا مه دل، درد و بلات به جونم.

تره خاش هادم، بوست کنم.

بقیشم اومدی عروس مون 

شدی بهت یاد میدیم😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کر : یعنی دایره داوت: یا منظور امام رضا یا منظور حظرت داوود له دورت بو : دورت باشه یه جور مثلا میگه ...

چقدررررر برام قشنگه زبونتون😍🥹

مازندرانی ها میخوان به یکی ابراز عشق کنن

میگن مه چِش سویی(یعنی نور چشامی)

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آها چ جالب اینا رو نمیدونستم😅ولی جدا یچیزی ک خیلی ناراحتم بابتش اینه ک الان جوون ترا یعنی دهه هشتاد ...

اه خیلی بده 

اصن درک نمیکنم این باکلاسای بد سلیقه رو 

آفرین به خودت 

دتر اصل مازندرانی 😍😁

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

چقدررررر برام قشنگه زبونتون😍🥹مازندرانی ها میخوان به یکی ابراز عشق کننمیگن مه چِش سویی(یعنی نور چشا ...

گلبم 😍😍

مه چش سویی

یکم دیگه از این قربون صدقه و حرف خوشگلا یادم بده 😍

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

آها چ جالب اینا رو نمیدونستم😅ولی جدا یچیزی ک خیلی ناراحتم بابتش اینه ک الان جوون ترا یعنی دهه هشتاد ...

اره واقعا بچه ها که هیچی بلد نیستن، خیلی کم متوجه میشن، من گاهی با همسرم مازنی حرف میزنم تو خونه بچه ام نمیفهمه چی میگم، حتی یک سری کلمات و اصطلاحات رو خودمم بلد نیستم، حیفه گویش به این زیبایی از بین بره، من گاهی که غمگینم ترانه طالبا رو میزارم یک دل سیر هم برای خودم هم طالب گریه میکنم😂😂 وقتای دیگه هم که ترانه های شاد سنتی و جدید رو، اصلا حالم خیلی با ترانه های مازندران خوب میشه ، زنده میشه قلبم باهاش، بقول یه بنده خدایی واسه یه مرده توی تابوت هم مازندرانی بزاری زنده میشه برات می‌رقصه 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گلبم 😍😍مه چش سویییکم دیگه از این قربون صدقه و حرف خوشگلا یادم بده 😍

تِسه میرمههه(برات میمیرم)

مِن شِه دِتر قِربون(من قربون دخترم)

ته دور بَگِردِم(دورت بگردم)

مِه قلب دَرون دری(داخل قلب منی)

جان دِمه تِسه(جونمو میدم برات)

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اه خیلی بده اصن درک نمیکنم این باکلاسای بد سلیقه رو آفرین به خودت دتر اصل مازندرانی 😍😁

راه افتادیا، کم کم داری یاد میگیری😂😂

نه عشقم از خودت بگو

اهاااا

چشم ابرو مشکی 

مو فرفری 

بدون یک گرم چربی 😂بچه ورزشیم 

اخلاقی هم که با آدم مناسبش کلا یه حال دیگه ایم ولی در حالت عادی اروم 😂

تِه فِدا، فدات شم.خاره کیجا، دختر خوب ، دختر زیبا.ته مه چشه سویی، تو نور چشم منی.ته بلا مه دل، درد و ...

چقد قشنگگگگ

بشینم همشو حفظ کنم 😍😍😍😂

تِسه میرمههه(برات میمیرم)مِن شِه دِتر قِربون(من قربون دخترم)ته دور بَگِردِم(دورت بگردم)مِه قلب دَرون ...

مرسییییی😍😍😍

اره واقعا بچه ها که هیچی بلد نیستن، خیلی کم متوجه میشن، من گاهی با همسرم مازنی حرف میزنم تو خونه بچه ...

وااای آفرین دقیقاا منم عاشق آهنگ های مازندرانیم .. یعنی آنقدر ک انرژی دارن آدمو از این رو ب اون رو میکنن😅

واقعا خیلی خوبه همه چ توی خونه چ بیرون خونه مازندراین صحبت کنن.. شما هم سعی کن توی خونه بیشتر مازندرانی صحبت کنی اینطوری بچه ها هم کم کم یاد میگیرن.. حیفه وافعا

من خودم اینطوری یاد گرفتم مامان بابام مازندرانی صحبت میکردن داداشام فارسی.. بعد مامانم میگه اوایل فارسی و مازندرانی رو قاطی حرف میزدی😂😂

بدووو بدوووو بیا ک پسراا دارن تموم میشن😂

نههه دست نگه دارین 😭😂