2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای پدر ها خریدمون همیشه شریکی با خواهر برادرا هست 

ولی برای همسرم ادکلن و کتونی در نظرمه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
غم اخرت باشه. یه لحضه میخاستم بگم به من چه هیچ کاری نکرد برام من بخرم. که تایپکتو دیدم. خیلی حس ب ...

قدرشو بدون 

حتی اگر پدر بدیع 

فقد کسی ک پدر ندارع می‌فهمه زندگی چقد بد میگذره مخصوصا اگر سنت کم باشه ....

روز پدر که میشع دوس دارم سر مردم کله جهان داد بزنم بگم بابا بسههههه این تبریکارو جمع کنین بسههههه بعضیا بابا ندارن بسههععع

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

غم اخرت باشه. یه لحضه میخاستم بگم به من چه هیچ کاری نکرد برام من بخرم. که تایپکتو دیدم. خیلی حس ب ...

یه چیزی بخر هرچند کوچیک اما بخر بالاخره پدرا و مادرا خیلی تلاش میکنن اما گاهی زور زندگی بیشتر از زور اوناست

پدرم ازم دوره هیچی ولی برای همسرم نمی‌دونم سخته خرید برای مردها 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

برای پدرشوهر عزیزم خیرات میدم ، پارسال روز پدر ۱۰۰ تا جوراب گرفتم و دادم به اقایون زباله گرد. امسال هم همینکارو میکنم 

و برای پدر خودم هم  کاپشن میگیرم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

برای پدرشوهر عزیزم خیرات میدم ، پارسال روز پدر ۱۰۰ تا جوراب گرفتم و دادم به اقایون زباله گرد. امسال ...

برای شوهرم  هم که پیشاپیش کادو دادم بهش 

تا یکسال فعلا تمام مناسبت ها قراره بشنوه که پدر شده و این کادوشه😂

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چرا🥲

مثلا بابای خودمو در نظر میگیرم 

به ساعت و اکسسوری اعتقاد نداره 

اهل سیگار نیست که فندک بگیرم  

کیف استفاده نمی کنه 

سبک کارش طوریه که لوازم کارش چند میلیون هست و من پولم نمی‌رسه😂

هرسال دارم شلوار و پیراهن میگیرم 

از وقتی  سن من و برادرم به هدیه خریدن رسیده خودش دیگه لباس نخریده😂

مثلا روز پدر یا تولدش یهو سه تا بلوز شلوار هدیه میگیره 

برای پدرشوهر عزیزم خیرات میدم ، پارسال روز پدر ۱۰۰ تا جوراب گرفتم و دادم به اقایون زباله گرد. امسال ...

واقعا پدرشوهرتو دوست داشتی؟ پدرشوهر من دوماهه فوت شده برام مهم نیسن

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄