2777
2789
برای پدر ها خریدمون همیشه شریکی با خواهر برادرا هست ولی برای همسرم ادکلن و کتونی در نظرمه

مثلا چی بگید ایده بگیرم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرم ازم دوره هیچی ولی برای همسرم نمی‌دونم سخته خرید برای مردها

منم از خانوادم دورم میخرم بعد که دیدمشون بهشون میدم . اگ پدرت بدونه برا همسرت گرفتی برا پدرت نه ناراحت میشه

مثلا چی بگید ایده بگیرم

یکسال کت وشلوار  برند مورد  دلخواهش 

یکسال ادکلن خاص مورد علاقه اش 

یکسال ست کیف ‌کفش چرم 

یکسال کفش پیاده روی

یکسال گوشی یا ساعت هوشمند  

چون خاص و گرون پسندن همگی شریکی میخریم😅 

پارسال چیزی احتیاج نداشتن پول روی هم گذاشتیم  دلار خریدیم و سبد گل دلار تزیین شده بهشون دادیم خیلی هم استقبال کردن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یکسال کت وشلوار برند مورد دلخواهش یکسال ادکلن خاص مورد علاقه اش یکسال ست کیف ‌کفش چرم یکسال کفش پی ...

خداحفظشون کنه

منم از خانوادم دورم میخرم بعد که دیدمشون بهشون میدم . اگ پدرت بدونه برا همسرت گرفتی برا پدرت نه نارا ...

من عید برای پدرم کادو میبرم نه اصلا پدرم ناراحت نمیشه و هیچ انتظاری نداره ولی من هر وقت شهرستان میرم براش کادو میبرم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
خداحفظشون کنه

به همچین پدر شما ♥️♥️ و روح تمام پدران آسمانی هم قرین رحمت الهی 🖤🖤

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
واقعا پدرشوهرتو دوست داشتی؟ پدرشوهر من دوماهه فوت شده برام مهم نیسن

اره خیلییی اندازه پدر خودم دوسش داشتم 

خیلی بهم محبت کرده بود و هوامو داشت هرگز کاراش یادم نمیره، 

شاغل بودم من ، یه مدت کمر درد گرفتم دکتر گفت سرپا زیاد نمون پدرشوهرم گفت دیگه سر کار نرو حقوقت رو خودم میدم و واقعا هم هر ماه برام میریخت به حسابم ،  و بعدش هم مادرشوهرم  همچنان  برام میریزه ، هر مناسبتی میشد برام طلا میگرفتن، محبتایی برام کرده که حد نداشته، اینقدر دوسش داشتم که قبل فوتش بیمارستان بستری شد حدود یک ماه و ای سی یو بود، کل یک ماه رو من ساعت ۷ صبح میرفتم بیمارستان و ۱۱ شب میومدم خونه ، 

البته بگم چون دختر نداشتن به منو جاریم خیلییی خیلییی محبت میکردن 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان