2777
2789
من خودم تنبلی تخمدان شدید دارم به خاطر همین خونریزی خیلی کم نمی دونم این از دکترت بپرس پیش ماما نذار ...

راستش هم ماما هست و هم متخصص هستش خیلی معروف بهم گفت روز دوم پریودیم بیام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خون ریزی چطور؟

تا سه ماه اول هم لکه بینی داشتم هم پریودیم ۱۴ روزه شده بود اما بعد از اون مث قبل ۷ روزه شد و لکه بینی هام هم قطع شدن الان تنهامشکلم عفونته

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
تا سه ماه اول هم لکه بینی داشتم هم پریودیم ۱۴ روزه شده بود اما بعد از اون مث قبل ۷ روزه شد و لکه بین ...

من پریودم نامنظم 8 روز هستم نمیدونم بزارم یان خیلی هم استراس دارم 

آره

دکتر نمیذاره عزیزم با یه روش دیگه باید پیشگیری کنی.  من وقتی رفتم انجام بدم دکتر اولین سوالی ک ازم پرسید این بود ک تنبلی تخمدان داری یا ن. گفتم ن گفت برو لباستو دربیار بیام برات بذارم 

دکتر نمیذاره عزیزم با یه روش دیگه باید پیشگیری کنی. من وقتی رفتم انجام بدم دکتر اولین سوالی ک ازم پ ...

واقعا نمیزاره اخه من رفتم بهش گفتم تنبلی تخمدان دارم اماگفت زمان پریودی بیام

واقعا نمیزاره اخه من رفتم بهش گفتم تنبلی تخمدان دارم اماگفت زمان پریودی بیام

بهتره ک نذاری عزیزم.  چون ایودی خودش پریودی رو نامنظم میکنه من الان هر ۴۰ روز یکبار پریود میشم با اینکه تنبلی ندارم