جوجوخرمایی مدیر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 163 عنوان سکه پارسیان یا طلای دست دو | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 39 پست برای پس انداز سکه پارسیان یک گرمی خوبه یا طلای دست دوم ؟ مهربون باش اما ضعیف نباش 1403/10/10 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجوخرمایی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 163 دست دو با دو درصد یا سه میخرم من از کجا؟ مهربون باش اما ضعیف نباش
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1501 دست دو با دو درصد یا سه میخرم من ازکجا ب ماهم بگو وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1501 طلافروشی دیگهتبریز باشی بگم کدوم تبریز نیستم من🙂 وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
ملکه_قلب_ها_ عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 434 تبریز نیستم من🙂 عزیزم حتما شهر شماهم پیدا میشه بگرد پیدا کن
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1501 عزیزم حتما شهر شماهم پیدا میشه بگرد پیدا کن ممنون عزیزمتهرانم طلافروش خیلی زیاده ولی ازاین به بعد ک رفتم ب چندجا سرمیزنم میپرسم. یعنی باید بپرسم چند درصد سود میگیرین؟ وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
ملکه_قلب_ها_ عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 434 ممنون عزیزمتهرانم طلافروش خیلی زیاده ولی ازاین به بعد ک رفتم ب چندجا سرمیزنم میپرسم. یعنی باید بپرسم ... آره حتما بپرس و خودت حساب کن ببین راست میگه یا نهمیتونی اینجا هم تاپیک بزنی بپرسی شاید یکی جای خوب معرفی کرد
نازیلاbanoo عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 1501 آره حتما بپرس و خودت حساب کن ببین راست میگه یا نهمیتونی اینجا هم تاپیک بزنی بپرسی شاید یکی جای خوب م ... مرسی گلمخودمم حساب میکنم ببینم چقد اضافه گرفته و مبلغ اصافه رو تقسیم بر گرم طلای خریده شده میکنم ک هر گرم چقد افتادهدو ساله مشتری یه نفرم تا حالا چن جا پرسیدم امتحانی ولی اون ازهمشون بهتر بوده چه واسه فروش چه خرید وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁