2777
2789
شمش خیلی کلاهبرداری داره اخه

نمیدونم برای ما که اوکی بود از جای معتبر با فاکتور ولی اگه باز مطمئن نیستی همون طلا دست دوم ببین سکه تا جایی من خریدم ضرره حتی طلای زینتی خریدم تا الان پولم برگشته ولی سکه رو دیدم خریدن طرف ولی موقع فروش همونجایی که خریده ازش نگرفتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پارسیان ۷درصده طلای دست دومم ۷درصده پس فرقی نداره مگر اینکه طلای دست دو کمتر از ۷درصد پیدا کنی البته ...

طلای اب شده خیلی کلاه برداری داره منم اونقدر سر در نمیارم

مهربون باش اما ضعیف نباش
اصلا سمت ابشده نرو ماها بلد نیستیم سرمون کلاه میره

ما از یه جایی تو شهرمون خریدیم که صاحب مغازش رییس اتحادیه طلافروشاست و به خودشم فروختیم بعد یه مدت باید یه جای خیلی معتبر پیدا کرد با فاکتور خود مغازه 

سکه پارسیان مارک ماربر بخر از همه مطمئن تره عزیزم

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️