2777
2789

من هشت هفتمه،الان خیلی وقت بود میخواستم مرغ درست کنم اما اصلا نمیتونستم چون وقتی حتی بهش فکر میکردم هم حالم بد میشد و تهوع میگرفتم...

بعد امروز ناهار مادرشوهرم برامون مرغ و پلو درست کرد آورد،من مدهوش شدم از نگاه کردن بهش و خوردنش اصلا انقد از نظرم خوشمززززه بود با اینکه شوهرم میگفت نمک نداره اما من خیلی دوس داشتم مزه اشو

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله طبیعیه حتی خانم باردار دیدم عاشق این بود از بشقاب بقیه غذا بخوره 😁😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بله طبیعیه حتی خانم باردار دیدم عاشق این بود از بشقاب بقیه غذا بخوره 😁😂

من هنوز به اون درجه از عرفان نرسیدم😅

کلا چند وقته غذا نمیتونم بخورم فقط اینو بعد از چند وقت تونستم بخورم

من مادرشوهرم دستپختش عالیه طبقه ی پایین ماست

دستپخت خودمم عالیه

اما سر پسرم تا سه چهار ماه اول بوی غذا بهم میخورد بالا میاوردم بدحرفیه بخصوص بوی گوشت

و بزور غذا میخوردم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
شاید چون نخوردی خیلی وقته یا دوست داشتی درست کنی نتونستی

آخه اصلا هیچ غذایی نمیتونم بخورم با اینکه دستپختم واقعا خوبه به گفته بقیه

اما کلا مرغ هوس نکرده بودم اصصصلا اتفاقا بدم میومد از مرغ

من اصلا اشتها ندارم...میل ندارم... از غذا خوردن متنفرم

منم دقیقا همینم

بعد از چند وقت اولین بار بود خوردم

فردا خودم غذا درست کنم نمیتونم بخورم،حتی فکرشو میکنم تهوع میگیرم

منم دقیقا همینمبعد از چند وقت اولین بار بود خوردمفردا خودم غذا درست کنم نمیتونم بخورم،حتی فکرشو میکن ...

من اصلا نمیتونم...حتی غذای دیگران...حتی غذای رستوران...نمیدونم چیکار کنم...نگران رشد بچه هستم ولی میل واشتها هم ندارم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️