2777
2789
عنوان

خاستگار زیاد دارم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 40 پست
همه کامل نیستن، حدود ۶۰ درصد معیارات و داشت قبول کن و کلیت باید به دلت بشینه، مخصوصا چهره و تیپ

همون دیگ مشکلم با تیپ و چهره شون هس 

افتضاح یوی از یکی بدتر 

یکی بود خیلی خوشگل بود پارسالل ولی من شرایط ازدواج نداشنم رد کردم 

بعد چن ماه گفتم بیاید مامان پسره لج کرده نمیا الانم رفته خاستگاری بکی دیگ میخاد با اون ازدواج کنه 

ولی بقبه خاستکارام زشت بودن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با سنتی و معرف و بدون علاقه مخالفم احساس کالا بودن میکنم بیشتر

منو بعضیامیدیدن بعدبه مادرم میگفتن فلانی هست پسر خوبیه یا میگفتن شوهر پیدا کنیم برادخترت منم سگ اخلاق جواب چن تاشو نو دادم یکی دیگ بود میخاستم فش بارونش کنم مادرم نزاشت.. متنفرم ازاین کار هرچیم بخان بگن بگن.. سگ اخلاق.. وحشی.. روانی.. اما کله کسی که برام بخاد شوهر پیدا کنه میکنم بخدا

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
شانسته . منم اصلا ندارم🤣

والا نمیدونم قضبه چیه هم موقعیت خانوادم عالیه هم خودم هم از لحاظ ظاهری و اخلاقی و.. ولی هیچ خبری نیست😂البته خیلی از مورد هایی ک شاید کسی ب عنوان خاستگار در نظر بگیره رو من اصن حساب نمیکنم.. 

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
ادمای بهونه گیر هیچوقت ازدواج نمیکنن ، ازدواج هم کنن خوشبخت نمیشن.جای قیافه و مدرک تحصیلی به شخصیت و ...

شخصیت و رفتارشون عم ب دلم نیس 

مدل حرف زدنشون و ...

والا نمیدونم قضبه چیه هم موقعیت خانوادم عالیه هم خودم هم از لحاظ ظاهری و اخلاقی و.. ولی هیچ خبری نیس ...

عیب نداره به موقعش اتفاق میفته‌ . سرنوشت هر کس یجوره

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
عیب نداره به موقعش اتفاق میفته‌ . سرنوشت هر کس یجوره

نه نگران نیستم، کسیو دارم ولی کلی میگم... 😅

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*