2777
2789
اونا کسایی هستن که دستشون به اصالت لر نمیرسه گربه دستش به گوش نمیرسه میگه بو میده اهمیت ندید ❤

دقیقا 👏🏻

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
لر و ترکهای شهر من باهم شوخی دارن تقریبا تو رو هم‌شوخی شوخی توهین میکنن در جواب اون خانم گفتم حالا خ ...

اگه اینجوریه که طبیعیه.معمولا بین طوایف یک قومم اینجوری پیش میاد میان شوخی میکنن با طایفه های همدیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ما بی احترامی نکردیم .۳ تا لر اومدن هرچی از دهنشون در اومده به ما ترکا گفتن ترکا هم زیاد بو ...

خب اونا حقشون بوده.فرقی نمیکنه کدوم قوم هرکسی بیخود توهین کنه حقشه تاوان پس بده مهم نیست ترک باشه کرد باشه لر باشه.نباید بزاریم تعصب احمقمون کنه

خب باشه تاثیر گذار بود تموم دیگه بحق تاپبگ و به بیراهه نبرید منم یکی از محله های تهرانم ۹۹ درصد ترکن ...

همیشه هستن همچین افرادی که میان و تاپیکو به بیراهه میکشن یا اصلا چیزی میگن که یک درصدم ربطی به موضوع نداره

همیشه هستن همچین افرادی که میان و تاپیکو به بیراهه میکشن یا اصلا چیزی میگن که یک درصدم ربطی به موضوع ...

دقیقا 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
بعضیا تو مغزشون نمیدونم چی میگذره فقط بلدن تیشه بزنن به ریشه خودشون

واقعا بعضی ها فقط میخوان حرفی زده باشن بدون اینکه دقت کنن چی میگن

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اه منم ترکم ولی خرم آبادی بلدم نزدیک ۸سال همسایه هامون هرکس بود خرم آبادی بود منم یاد گرفتم

خداروشکر😍😁 

چقد ما لرا به هر نحوی زیادیم😍😂 

ما یه داماد ترک هم داریم لر شده 😁

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰