2777
2789

اقا حدودا ٢ماهى ميشه كه از بله برونمون گذشته و به مدت سه ماه صيغه ايم !حالا يه ماه مونده به نظرتون قبل اينكه تايم صيغه تموم بشه عقد ميكنن؟خانواده عروس بايد بگن يا دوماد كه بريم محضر؟

بعد يه سوال ديگه بعد اينكه عقد كرديد شرايط بهتر شد براتون يا بدتر ؟

مدت سه ماه واقعا کمه

باید تا یکسال باشه. اینکه عقد چه زمانی باشه به توافق طرفین و میزان شناختی که از هم پیدا کردین بستگی داره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
مدت سه ماه واقعا کمهباید تا یکسال باشه. اینکه عقد چه زمانی باشه به توافق طرفین و میزان شناختی که از ...

اخه ما از قبل به مدت ٣سال تحت نظر خانواده ها در ارتباط بوديم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه ما از قبل به مدت ٣سال تحت نظر خانواده ها در ارتباط بوديم

شرایطش چجوریه؟برای عقد شغل ثابت و پس انداز کافی لازمه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
شرايطشو داره

خب پس علت صبر کردن چیه؟

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70