2777
2789

غروب مامانم بهش زنگ زد ک بیاد خونمون قبول نکرد گف شب احتمالن برم تهران 

بعد من باهاش چت میکردم گفتم شب قورمه سبزی داریم توم‌ بیا گف دهنمو اب انداختی  وبعدش اومد

بعدش ک‌اومد همش میگف برم برم 

اخه فردا صوب قراره بره تهران

بعدش یکم سرد بوو باهام مث هرشب نبود

اخرشم ک رف خونشون تا خونشون ۵ دقیقه راهه 

ولی هی منتطر بودم پیام بده بگ‌رسیدم ولی اصلن انلاین نشد

حالا ۱ ساعت گذشته بنظرتون بهش زنگ بزنم ببینم گوشیش روشنه؟یا اگ‌زنگ بزنم فک‌میکنه اویزونم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت میگی کار داره صبح زود باید بره سفر

خوب فکرش درگیر کارش بوده دیگه حالا با کلی استرس و درگیری فکری بازم روی شما رو زمین‌ ننداخته و اومده پیشت و احتمالا به محض اینکه رفته خونه خوابیده الان می خوای زنگ بزنی بیدار  و بی خوابش کنی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خودت میگی کار داره صبح زود باید بره سفرخوب فکرش درگیر کارش بوده دیگه حالا با کلی استرس و درگیری فکری ...

اخه سابقه نداشته بدون شب بخیر بخابه 

هروقت حتی بشدت درگیرم بوده شب بخیرو گفته

چرا

توی نامزدی خیلی سمت مردا نری بهتره..بزار خودشون پیگیر باشن..درک میکنم حستو..ولی عادتش بدی خودش پیگیرت باشه بهتره.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.