2777
2789
عنوان

برای یه دختر لطیف چه رشته ای بهتره

186 بازدید | 32 پست

سلام خانوما برای یه دختر ۲۹ساله آروم و مهربون و با روحیه ملایم و لطیف رشته روانشناسی بهتره یا هنر؟

منظورم از هنر مدو لباس و تئاتر و اینا هست.

مرسی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی یعنی سخته؟بازار کارش چی خوبه یا افتضاحه؟من ۱۹سالمه موقع پست موضوع تاپیک اشتباه شد ۲۹.

من خودم هم عاشق هنر بودم هم روانشناسی همه هم میگفتن تو هردوشون خوبم ولی آخر رفتم ریاضی 😂 میگن تا چند سال بعد هوش مصنوعی جای یه سری کار ها مثل روانشناسی رو میگیره حالا نمیدونم 

روانشناسی یعنی سخته؟بازار کارش چی خوبه یا افتضاحه؟من ۱۹سالمه موقع پست موضوع تاپیک اشتباه شد ۲۹.

عه فک کردم ۲۹ هستی نه بازار کارش تعریفی نداره مثلا با لیسانس میتونی بری مهد کار کنی اما روانشناس و بفکر مطب و اینا هستی باید تادکترا بهش فکرکنی بعدشم گوش کردن به غم و غصه و مشکلات دیگران بنظرت روحیه و لطافت ب تو میده؟

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
باهمش موافقم جز موسیقی چون من توی موسیقی خنگم.

روانشناسی خط بزن چون حساسم نباشز دیونه میشی مخصوصا بالینی چه برسه حساس باشی ،هنرم بازد ببینی استعداد وعلاقه داری یانه