2777
2789
عنوان

برای یه دختر لطیف چه رشته ای بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست

روانشناسی خوب نیس عزیزم ، روحیت ضعیفه با غم مردم توهم غمگین میشی ....ب نظرمن جهانگردی، داروسازی، طراحی دوخت، نقاشی، گریم و ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه فک کردم ۲۹ هستی نه بازار کارش تعریفی نداره مثلا با لیسانس میتونی بری مهد کار کنی اما روانشناس و ب ...

نه من روحیه ام حساسه و اشکم دم مشکمه.اعصاب غم وغصه و دردو دل مردمم ندارم.

خودم تئاتر دوست دارم.

پس برم سمت هنر بهتره نه؟

هر جور خودت راحتی ولی هنر اگه واقعا تلاش کنی پردرآمد 

از نظر اینکه روحیت حساسه روانشناسی مثل پزشکی میمونه که اوایل همه از خون میترسن ولی بعد جراحی میکنن روانشناسی هم همینه اولش برات خیلی آزاردهندست ولی بعد عادت میکنی 

کلا به نظرم داستان هوش مصنوعی رو در نظر داشته باش 

هر جور خودت راحتی ولی هنر اگه واقعا تلاش کنی پردرآمد از نظر اینکه روحیت حساسه روانشناسی مثل پزشکی می ...

من هنر رو خودم بیشتر دوست دارم مخصوصا تئاتر.

نه من از پزشکی ام خوشم نمیاد .کلا دختر دل نازکی ام.

متوجه نشدم خب تودانشگاه اکثر کتلب ها تئوری و مطالعه و حفظ کردنی هستن دیگه غیراینه؟

همه چی نیاز به حفظ کردن داره .همه رشته ها همینن مطالب وارد حافظه میشه وتو فرایند استدلال واستنباط و.‌‌..ازش استفاده میشه واسه حل مسئله.قرار نیست فقط با حفظ چندتا مطلب بشی روانشناس 

باهمش موافقم جز موسیقی چون من توی موسیقی خنگم.

اینو بگم که یکی از بهترین موزیسین های سوئد گفته همه میتونن گیتار بزنن و انواع سازها رو. و اصلا سخت نیست به خودت تلقین نکن. هرچیزی به خودت تلقین کنی همون میشی.

اینو بگم که یکی از بهترین موزیسین های سوئد گفته همه میتونن گیتار بزنن و انواع سازها رو. و اصلا سخت ن ...

نه من واقعن توی موسیقی خنگم .اتفاقا بچگی ام یه پیانو داشتم .بابام برام خرید که موسیقی یاد بگیرم .یه بار باهاش زدم و دیگه سمتش نرفتم.کلا از روی نت های موسیقی هم نمیتونم بخونم.

چرا میگن بازار کارش خوبه و واسه بچه های رشته انسانی تاپه؟نمی‌فهمم.

بازار کارش ید نیست ولی زمان میبره باید بعد دانشگاهم کارگاه شرکت کنی ‌من خودم علدم شناختی خوندم ارشد ودکتری چون روحیه واعصاب شنیدن غم ومشکل بقیه رو ندارم .روانشناس خوب شدنم سخته باید باهوش باشی درسته درساش زیاد سخت نیست ولی درمان وتشخیص نیاز به هوش ومهارت بالا داره واسه همینه روانشناس خوب کمه