2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویژگی خاصی نداشته

ازدواجشم موفقه از نظر مالی  چون شوهرش دلال و بساز بندازه.  رشوه خواره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
وای اینقدر حرصی و بی سوادی که حتی درستم نمینویسی🤣🤣برو خوش باش

الان فهمیدم چرا سوختی تاپیکت در مورد تور کردن پسرا بود قیاف نداری مجبوری بری تو خیابون تور کنی اما نمیدونی فقط براچی میخوانت میمون زشت

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

من خودم هستم

نمیدونم کسی حسرت بخوره یا حسادت متوجهش نشدم الهی که نیست و نخواهد بود

ولی موفقم خداروسکر

معمولیه چهرم ولی رو به خوب

نچرالم خود واقعیمم

و مذهبیم ولی کار به اعتقادات همسر و بقیه ندارم

برای خودم خوشم کارهای خوب میکنم نیت خوب 

همسرم خیلی دوستم داره خداروشکر

منم

به بچه هام میرسم دنبال چشم هم چشمی نیستم

اها اینم بگم این نبودما

یه اتفاقی در زندگیم افتاد اینجور شدم

و علاقه همسزم بعد این تغییرات بهم بیشتر شد

من خودم هستمنمیدونم کسی حسرت بخوره یا حسادت متوجهش نشدم الهی که نیست و نخواهد بودولی موفقم خداروسکرم ...

دقیقا دیدم اونای که چهره زیبای ندارن خوشبخت موفق ترن اما اونای که زیبان بدبختن هرچی دیدم

بله البته من نپرسیدم از خودش ولی بنظرم موقع ازدواج خدا و رضای خدا رو در نظر گرفته بود صرفا دنبال ما ...

من دقیقا همینطور بودم ولی خوشبخت نبودم

مادرم میگه از وقتی تو ازدواج کردی جگر من برای تو پاره شد انقد که غصه تو رو خوردم

دقیقا دیدم اونای که چهره زیبای ندارن خوشبخت موفق ترن اما اونای که زیبان بدبختن هرچی دیدم

نه قطعی ولی خیلی از زیباها متاسفانه گند میزنن نمونه ش خواهر خودم که جدا شده الان

بسیار زیباتر و خوش هیکلتره از من

ولی گند زد با انتخابش متاسفانه

ولی الان خیلی خودش تغییر دغذه و زندگیش با پسرش جمع کرد حسابی

احمق از حرص بترک اره فک کن من زشتم از حرص بترک داری میمیری قشنگ🔥🔥🤣

پشخص کی داره از حرص می ترک از تعداد پسرای که مامانت کردن بپرس قیاف نداری برا چی خواستنت 😂🤣🤣اینقد حرص بخور جونت در بیاد از پشتت جوابتو نمیدم میذارم بسوزی.