2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112669 بازدید | 1201 پست
شوهرشونو تو مشتشون گرفتن زبون میریزن بلدن و اونایی که اهل این کارا نبودن بلد نیستن استرس و اظطراب دا ...

شوهر!؟ ؟؟

میگم با هزااار تا پسر تو رابطه بودن در آنِ واحد

تو روحشون فقط 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان با چه رویی به چند نفر تهمت زدی؟خجالت نمیکشین راجع به همجنستون اینطوری حرف میزنین؟به لطف اونجاشو ...

اولا چیزی نمیدونی لال شو خب یه مثال میگن طرف قیاف نداره حتما اونجاش از طلاست که خوشبخت شد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
همه اینطور نیستن عزیزممن اولین کسی با هاش دوس شدم پسر خالم بود که باهاش ازدواج کردم و بسیار باهاش خو ...

شما همون یه بار بوده عزیزم 

ایشون میگه با همه پسرا تو رابطه بودن 

همه پسران که یه اخلاق ندارن انواع اقسام رفتار و اخلاق پسرارو دیدن سیاست دارن 

عشقتون پایدار گلم 😊😊

شوهرش خیلی پولداره؟سیاست یعنی چطوری چندتا رفتارشو بگوچرا تو چشمه؟ با رفتارش؟ یا شیک پوشه اینا

عزیزم خوشگلی و خوش تیپی تا یه زمانی برای شوهر مهمه 

بعدش اخلاق مهمه 

مادربزرگم خدابیامرزبعد عقدم گفت مادرجان میخوای ملکه شوهرت بشی شکم و زیر شکم شوهرت مهمه باشه 

و واقعا درست میگفت

به نظر من دخترهایی که تحت حمایت و امنیت عاطفی از طرف پدر و مادرشون و خانوادشون هستن ازدواج موفق تری دارن. پدر و مادر که به دخترشون ارزش بدن و جلوی بقیه بهش احترام و عزت بذارن بقیه هم برای اون دختر ارزش بیشتری قائل میشن و حتی خود اون دختر هم با توجه به اینکه عقده محبت نداره و از سمت خانواده خودش تامین شده هیچوقت انتخاب اشتباه نمیکنه. 

عزیزم خوشگلی و خوش تیپی تا یه زمانی برای شوهر مهمه بعدش اخلاق مهمه مادربزرگم خدابیامرزبعد عقدم گفت م ...

خب منم گفتم زنا به لطف اونجاشون به خوشبختی نشستن ولا دیدم قیاف ندارن مردا برا این زن می گیرن

اولا چیزی نمیدونی لال شو خب یه مثال میگن طرف قیاف نداره حتما اونجاش از طلاست که خوشبخت شد

تو لال شو که اینقدر بیشعور و بی تربیتی معلوم نیست از کجا فرار کردی

حالا طرف اگه با چند نفر خوابیده بود یه چیزی صرفا برا اینکه قیافه کسی خوب نیست باید بهش اینطوری تهمت و حرف زشت بزنی؟

معلومه داری میترکی از حرص

عزیزم خوشگلی و خوش تیپی تا یه زمانی برای شوهر مهمه بعدش اخلاق مهمه مادربزرگم خدابیامرزبعد عقدم گفت م ...

خیلی از خانومها همین تفکرو دارن که شکم و زیر شکم مهمه 

ولی اکثرن خیانت دیدن 

مشکل از خانومها نیست مشکل از ذات مرداس

نه عزیزم چیش چندشهاصلا ازدواج همینه و گرنه میتونستن با پدر ومادرشون هم زندگی کنن

منظورم از چندش اینه که یه مرد فقط واسه همون یه زن رو بخواد 

نه اینکه این کار چیز بدی باشه

تو لال شو که اینقدر بیشعور و بی تربیتی معلوم نیست از کجا فرار کردیحالا طرف اگه با چند نفر خوابیده بو ...

کدوم تهمت مشخص تو داری می ترکی تقصیر من تو زیبا نیستی؟من زیبای معلومه خودمو برتر از تو میدونم خوب کاربرا گفت مادر بزرگش گفت بهش هواست به زیرشکم شوهرت باش ترکیدن براچیه وقتی میدونی چون زشتی طرف میاد سمتت براچیه