2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112609 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم😁

همه هم بهم میگند یا پشتم میگند چقدر ازدواجش از هر نظر خوب بوده

حتی بارها بهم گفتن کاش شوهرماهم مثل شوهر تو باشه

انقدر مارا دوست داشته باشه و..

هیچیم نمیخواستم واقعا نمیخواستمااا من حتی حرف میزدم برای یلدایی نیارن مثلا

ولی همه جیزم جوری بود که حتی بعد منم ازدواج کردن چند نفر همه میگفتن کارای من ی جور دیگه ایی بوده

همسرم و خانوادشم همه خیلی تعریفشو میکنند و دوستشون دارند 

خودم چیز خاصی نبودم یعنی فقط خودم بودم به شدت صبور و بدون حاشیه

و خوشبختیمو مدیون تربیت درست مادرشوهرم هستم

بلد بود چجوری همسرمو تربیت کنه و بهش یاد یده با زنش چجوری باشه

ب نظرم جاریهامم خیلی خوشبختن

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

خیادت دیدم از همسرم اینستاشو هک کردم کل پیاماشونو خوندم اونم نه بایه نفر با سه چهار نفر دنیا رو سرم ...

عزیزم با مشاور صحبت کن حتما

انشالله مشکلتون حل بشه و رابطه تون خوب بشه

برات آیت الکرسی میخونم😘

عزیزم چه بسا ازدواج هایی کهتا سالهای سال خوبن و بعد به بدترین زندگی ها تبدیل میشن وچه ازدواج هایی که اول پر از اختلاف و بدبختی ان و با صبر و توکل و گذشت به بهترین زندگی ها تبدیل شدن الی ماشاالله دیدم 

خاصیت این دنیا اینه هیچ چیزش ماندگار نیست گلم 

پس دنبال خوشبختی ای برو که دچار زوال نشه 

لذتی که ماندگار باشه و شادی که نشاط روحی بده و آرامش ساز باشه 

عزیزم با مشاور صحبت کن حتماانشالله مشکلتون حل بشه و رابطه تون خوب بشهبرات آیت الکرسی میخونم😘

مرسی عزیزم ای کاش همه ی آدما مثل تو مهربون بودن🥲😘

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

اره خیلی خوشبخته

ویژگی اخلاقی خاصی نداره فقط یادمه یه زمانی سدیدا بچه ننه بود ولی الان خوبه 

ویژگی پدر و مادر هم معمولی 

ولی تا دلت بخواد یه فرد بی کلاس بود یعنی ضایع طور بود چجوری توضیح بدم اخه از هر لحاظ 

میتونم بگم تا موقع ازدواجش یه چیز درس حسابی نخریده بود 

مسخره نمیکنما از لحاظ مالی هم اوکین 

ولی برام خیلی جای تعجب داشت کسی که تو عمرش یه چیز مارک نخریده اصلا به خودش اهمیت نداده مرتب نبوده 

الان مانتو های ۱۰ میلیونی مزونی میخره

مسافرتای خارجی میره 

طلاهای تمام برلیان 

از لحاظ ظاهر هم معمولیه رو به پایینه که بگم بخاطر ظاهرش 

از شانس هم نیس

میدونی دلیلش چیه؟

از ۱۸ سالگی برنامه ریخته بودن برا ‌کسی که باهاش ازدواج کرد 

خودشو مامانش یکارایی کردن که این با اون ازدوج کنه 

و کرد و واقعا خوشبخته حالا من فقط بحث مالیشو کردم از جنبه های دیگم عالبه 

دختر خاله ام، خوشگله اما نه زیبایی افسانه ای، سیاست داره و اینکه کلا خیلی تو چشم میاد، شنيدی میگن طرف انگار مهره ی مار داره به چشم همه خوب میاد اینجوری، البته که خانوادگی این ویژگیو دارن، خانواده ی خاله ام خیلی معاشرتی ان و روابط اجتماعی بالایی دارن

خداروشکر خیلی ازدواجش عالی بود إن شاء اللّه تا همیشه خوشبخت باشه و نصیب همه ی جوونامون

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...