2777
2789
عنوان

همیشه شب امتحانی ام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 126 پست
ینی کتاب زیست جدا دارید؟😐

بله

سیستم رو واسه اون خانمه توضیح دادم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
آره مطالب یکیه چون سرفصلامون یکیه مال اونارو هم میکنن تو جزوه مون یک جزوه معلم داریم ، یک دفتر نک ...

چقدر خداروشکر میکنم که ششم مامانمو راضی کردم و نیومدم

تیزهوشان(در اومده بودم ،نرفتم)

Zzzzz -

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کم مونده به ۱۸ 🦭 .

فکر کردم بالاس سی هستین

بچه چیه😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دقیقااااا من حاضرم سه دور تخصصی رو امتحان بدم ولی زبان رو نه

ایح ایح اره

معلممون عقده ای دیگع بدتر

پارسالم یکی بود می‌خوابید

دوسال هفتم و هشتم هم یهجوجه دانشجو بود 

هیچی نمیفهمید 

پایه ام کلا ضعیف 

خودمم میدونم بخونمم زیر 10 هم پس نمخونم

دوتا تاپیک اول مال من نیست.
چقدر خداروشکر میکنم که ششم مامانمو راضی کردم و نیومدمتیزهوشان(در اومده بودم ،نرفتم)

من پشیمون نیستم 

ولی پدرم دراومد🙂

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخندم 😂

وای ، گفتم که امتحان زیست دارمبعد‌ چرا باید بالای ۳۰ باشم؟

اخه گفتی جا بچمی😂😅

من چند بار بیدار موندم خوب نوشتما ولی کل اون روز داخل سرم یه حسی داشتم یه حس سردی داخل سر نمیدونم بر ...

من امروز امتحان فیزیک داشتم کل شبو بیدار بودم رفتم امتحان بدم همه چیز از ذهنم پرید

با اینکه کتابو جویده بودم

پشت سرم تیر میکشید شقیقه هام تیر میکشید سرم یه درد وحشتناکی داشت

حس میکردم مغزم مال خودم نیست

اخرم سفید دادم:))

من پشیمون نیستم ولی پدرم دراومد🙂خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته به آن میخن ...

هعی ، امیدوارم بتونی 

تیزهوشانی ها افسرده میشن و در آخر هم سال آخر از ترس خوندن خسته میشن .

Zzzzz -

ایح ایح ارهمعلممون عقده ای دیگع بدترپارسالم یکی بود می‌خوابید دوسال هفتم و هشتم هم یهجوجه دانشجو بود ...

نه من زبانم خوبه منتها این دوساله دبیره یه جوریه منم دیگه دوست ندارم بخونمش اسمش که میاد عزا میگیرم یعنی کاسه امتحان اونجوری که باید نخوندم