2777
2789
عنوان

همیشه شب امتحانی ام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 126 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتت چیه؟

حسابداری اصلا به درس ما ربط نداره این تاریخ تو کنکورم نمیادددد ولی معلمش سخت گیره فلان فلان شده سر جلسه امتحان یک راهنماییم نکرد کلا گیج میزدم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

آقا یه سوال از شما شب امتحانی ها دارم

شما که تا صبج بیدار میمونین میخونین 

چجوری بعدش سر جلسه امتحان خوابتون نمیاد؟یا چجوری خسته و بی حال نیستید وقتی مغز از شب تا صبح بیدار بوده

_

پابه پای دخترم درس خوندم امروز دخترم ی درس خونده من پرسیدم درس بعدی ازساعت 2ونیم شروع کردیم تا ساعت 9ونیم شب هرچی سوال کتاب کتاب درسی درسنامه کامل ازش میپرسیدم تادخترم امتحاناش تموم بشه عمرمنم تموم میشه 

آقا یه سوال از شما شب امتحانی ها دارمشما که تا صبج بیدار میمونین میخونین چجوری بعدش سر جلسه امتحان خ ...

فقط خدا میدونه 😂

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
یکمم الانم خوابم میاد فردا ام صب زود امتحان نمیدونم چع غلطی کنممم

من قرار ینست بخوابم امشب فقط نمیدونم از کجا زبان شروع کنم خوندنشو ببینمش عوقم میگیره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون