2777
2789
عنوان

همیشه شب امتحانی ام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بکشیم نمیتونم صبح بیدار شم عوضش میتونم شبا نخوابم تا صبح بیدار باشم 😂😂😂ولی اگر یه خوابی وسطش ب ...

منم قبلا اینجوری بودم ولی دیگه خودمو دعوا میکنم به زور بیدار میشم چون می‌دونم سر امتحان بدبخت میشم اگه نخونم 😂😂😂😂

🌝💙

وای ، نهمی و امتحان زیست میدی ؟جا بچمی 😔 .

اوخیی آره چون تیزهوشان میخونم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
وای ، نهمی و امتحان زیست میدی ؟جا بچمی 😔 .

ببخشید چند سالتونه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
آقا یه سوال از شما شب امتحانی ها دارمشما که تا صبج بیدار میمونین میخونین چجوری بعدش سر جلسه امتحان خ ...

من چند بار بیدار موندم خوب نوشتما ولی کل اون روز داخل سرم یه حسی داشتم یه حس سردی داخل سر 

نمیدونم برا اوناییکه بیدار موندن پیش اومده یانه

البته باید حداقل دوساعت آدم بخوابع تا مغز مطالب رو هضم کنه

منم قبلا اینجوری بودم ولی دیگه خودمو دعوا میکنم به زور بیدار میشم چون می‌دونم سر امتحان بدبخت میشم ا ...

نه من چون اگرم بیدار شم هیچی نمیفهمم 

ولی شبا میتونم تا هروقت باشه بیدار بمونم سر دینی ۵ و نیم صبح خوابیدم😂😂

کتاب های دبیرستان رو میخونید؟

آره 

مطالب یکیه 

چون سرفصلامون یکیه   مال اونارو هم میکنن تو جزوه مون 

یک جزوه معلم داریم  ، یک دفتر نکته نویسی ، یک کتاب تکمیلی سمپاد، یک کتاب وزارتی 😅🥺

من تو طول ترم حسابی به درس گوش میدادم 

فقط شب امتحان میخوندم 

من تو یه روز سه تا امتحان داشتم سه تاشم گذاشتم شب امتحان خوندم هر سه تارو هم با نمره ی خوب پاس کردم 

خدایا شکرتتتتتتت