2777
2789

رفع بشو نیس لعنتی قرص ‌خوردم

پماد زدم

دیگه تو پاپ اسمیرم التهاب و عفونت داده ازنوع قارچی کاندیدا

راه کار ک خوب شدید بگید

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترشحات بد بو هم داری من پارسال رفتم دکتر برای سوزش ادرار بهم گفت یکم عفونت زنانه هم داری یعنی چی این عفونت...بعد ترشح دارم بد بوهم هست پماد واژینال بهم داد و قرص سفالکسین یه مدت خوب بود الان دوباره دارم 

من فکرمیکنم قارچ هیچوقت خوب نمیشه و برمیگرده

من درگیر قارچ گوش هستم خیلی تلاش کردم خوب خوب بشم ولی نشد الانم دیگه مهم نیست برام هی برمیگرده هی قطره میریزم رعایت میکنم ولی باز برمیگرده 

اینم ازهمین نوع کاندیدا هست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

والا من قارچ گرفتم میرفتم دستشویی و میومدم و خودم و با سشوار خشک میکردم کامل 

عنبرنسا دود دادم 

و اینکه اصلا از دسمال توالت استفاده نکن اصلاااااااااا

من چنتا پارچه ی نرم گذاشتم برای خشک کردن خودم چون دوست ندارم خیس باشم .

با خودم میبرم دستشویی و وقتیم درمیام میشورمش و میندازم رو بند جلو آفتاب 

ببیین اصلا عفونت نگرفتم اصلاااااااا چه قارچ و ن هیج چیز دیگه 

عالیه بخداااا

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
منم انقد دارو خوردم ولی برمیگرده

منم تو ی ماه دو نوع آنتی بیوتیک خوردم هیچی ب هیچی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
راه قطعی و سریع درمان پلاسمادرمانی است

دکترمم همینو گف شما رفتین پلاسما تراپی؟

جلساتشم گرونه اخه