2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمیدونم ولی درباره برنامه! 

ببین یه برنامه تقریبی هفتگی همیشه داشته باش بنویس توی دفترت جمعه ها بنویس برای هفته جاری... ویه برنامه روزانه هم داشته باشه دقیق! 

یعنی چی برنامه تقریبی؟ 

خب ببین تو نمیتونی جلوی اتفاقات غیر منتظره رو بگیری بنابراین مینیموم وماکزیمم درس، میزان مطالعه وتست زنی وهرچیزی از این قبیل رو برای یک هفته داشته باش وبنویس ولی نکته مهم اینکه برنامه ات کمالگرایانه نباشه، چون اسیب  میبینی از لحاظ روحی وبی انگیزه میشی مثلا اگه قبلا 8 ساعت درروز مطالعه نداشتی نمیتونی یهویی 8 ساعت بخونی! اگه بتونی هم احتملا تا چند روز کل انرژیت تحلیل میره ودل زده میشی پس کم کم پیش برو بهتره حتما تایمر داشته باشی درکنار مطالعه وتست زنی خیلی کمک کننده اس. 

ـــــ🤍ــــــ"

چرا هفتگی بهتره؟من تست میزنم بعد زمانشو حساب می‌کنم که تو چه مدتی تست زدم سعی می‌کنم سریعتر بزنم سری ...

ببین باز شخص به شخص فرق میکنه ولی مشاور خود من سال اول کنکورم میگفت برنامه باید هفتگی باشه تا یه دید کلی نسبت به مسیری که میریم داشته باشیم...مثلا بدونیم تا اخر این هفته چه مباحثی رو پیش میریم...علاوه براین اگر برنامه روزانه باشه ممکنه کم کاری کنی و بگی خب اینو فردا میخونم ولی اگر برنامه فردات پر باشه سعی میکنی همه رو همون روز خودش بخونی نهایتا یه پارت رو بذاری واسه روز بعد 

ببین تست زماندار تا اونجایی که من میدونم واسه وقتیه که به یه تسلط نسبی رسیدی درمورد اون مبحث و تست هاشو قبلا زدی...حالا میای زمان میگیری برای اون تست ها و میزنی شون...

نزدیک های جمع بندی وقتش رو برای اونایی که سطح شون خوبه کمتر هم میکنن ،مثلا اگر کنکور برای ۳۵ تست شیمی ۱ ساعت وقت گذاشته تو میکنی ۵۵ دقیقه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱