2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی شکسته باشوهرم دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 42 پست

البته ک کارش تایید نمیکنم. منتها اغلب اقایون غذا براشون مهمه. مخصوصا از بیرون اومدنی. مخصوصا اگر قبلا گفته باشن از فلان چی بدم میاد و ... نشون بده برات مهمه یا حتی بگو بخاطر شما اینو نزدم بهش. میدونم ناراحتی الان غصه نخور ی موقع پیش میاد شاید ی ناراحتی بیرون بوده  ی موقع ک سرحاله بگو ک ب عشق اون غذا پختی  یا شرایطت با بچ چجوره بدون گله و غر البته و چقدر نظرش مهمه و اینکه پناهت هست و...

فک نمیکردم ی سیب زمینی کوچک هم بدش بیاد توی سوپ

دیگه وقتی دوست نداره نداره دیگه کم و زیاد نداره 

من از کله پاچه متنفرم حتی بوش  در حدی که اگه ندونم جایی کله پزی هست نزدیکم باشه ناخداگاه عوق میزنم 

همسرت هم همینه کم و زیاد ندارد وقتی دوست نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیال 

آه ما هیچوقت نمیگیره

من سر اینکه آب مرغ ی پیاله بود دعوامون شد 

ی دعوای وحشتناک

حالا دستپختم عالیه 

هرشب غذاهای خوشمزه میپزم ک کلی تشکر میکنه انقدر میخوره میترکه 

حالا ی شب آب مرغ کم شد دلم میخواست غلیظ بشه

اینم کلا دوس داره آبش زیاد باشه

س تا بچه کوچیک دارم 

همیشه خونه ام مرتب 

گرد گیری شده 

جارو کشیده شده 

شاید در ماه یک شب غذا نتونم بذارم اونم شاید...

همه جوره تا شب خسته ی خسته میشم 

اینم جای تشکرشونه

بچه هام روزی صدبار ریخت و پاش میکنن و جمع میکنم شبا با زانو می افتم تو رخت خواب

یک بارم ندیده این حال منو

البته ک کارش تایید نمیکنم. منتها اغلب اقایون غذا براشون مهمه. مخصوصا از بیرون اومدنی. مخصوصا اگر قبل ...

کلا از وقتی بچه اومده خیلی پرخاشگر شده

فحش میده

کلا از وقتی بچه اومده خیلی پرخاشگر شدهفحش میده

خوب باید ببینی چش شده  قبلا خوب بوده الان شده.  شاید ربطی ب بچه نداره  حتی ممکنه غلبه مزاج داره   باید بررسی کنی ببینی چرا   مثلا نوع توجهتون همونه  جایگاهش تو رابطتون محفوظ هست جنس محبت مورد نیاز مرد رو از شما میگیره. مشکل اقتصادی بیرون نداره. و خیلی چیزا ک بررسی کنی. گاهی واقعا علت ساده ای داره  ولی هر چی هست شما میتونی کمکش کنی و بشی تراپیست رابطتتون البته با آگاهی 

خوب باید ببینی چش شده قبلا خوب بوده الان شده. شاید ربطی ب بچه نداره حتی ممکنه غلبه مزاج داره با ...

حس میکنم دیگه ازش متنفر شدم

دلم نمیخواد ببینمش

چووون خیییلی دلمو میشکنه

مرد گنده خجالت نمی کشه برای شکمش داد و بیداد راه انداخته

کجاشو دیدی خواهر

من یه هفته بعد عروسیم شوهرم داد زد سرم که چرا سیب زمینی رو  سرخ می کنی همیشه 

من علم غیب نداشتم که این آقای جون عزیز از سیبزمینی سرخ شده می ترسه یه موقع دو روز عمرش کمتر بشه 

و این که شوهر اسی 

اخه سیبزمینی هم چیزیه که ادم بدش بیاد؟ اونم توی سوپ که همه همه چیز میریزن 

واقعا به قول شما مرد باید خیلی بی شعور باشه بخاطر شکم داد بزنه