2777
2789
حالا شما میلیارد حساب کنید منم نیتم این ها بود حالا قیمت رو اشتباه گفتم همه چسبیدن به این ممنون عزیز ...

خب عزیزم بودجه رو گفتی و همه بر اساس اون گفتن  

الان هر دندون با عصب کشی و روکش ۲۰ میلیون هزینه اش هست 

یه ماشین ایرانی معمولی توی بازار از ۶۰۰ میلیون شروع میشه 

چند تا پک مواد غذایی برای خانواده های مستمند بالای ۵۰ میلیون پول میخواد 

انشالله خدا پول رو با ادم هایی با دل بزرگ بده تا چنین کارهایی رواج پیدا کنه وگرنه من هر چی آدم میلیاردر دیدم آب از دستش نمی چکه و میگن اگر میخواستیم ازین کارا بکنیم الان میلیاردر نبودیم 😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تقصیر خودت بود فقط یه بچه ۱۱ یا ۱۰ ساله شاااید از قیمتها بیخبر باشه

عزیزم ی لحظه فکر نکردم ی حرفی زدم شما به اصل مطلب فکر کنید 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

ممنون از نظرت عزیزم خدا به دلت نگاه کنه 💚

ممنون عزیزم همچنین واسه شما 

الان که گفتی ی تلنگری شد 

آدم نیاز به مبالغ بالا نداره اگه واقعا براش مهم باشه میتونه با مبالغ کم هم ی مشکلی و حل کته 

میتونه با شغلی که داره به دیگران کمک کنه 

مثلا خیاط باشی واسه ی نیازمند ی لباس بدوزی مجانی 

یا آرایشگر 

یا نانوا 

خیلی کارا میشه کرد 

مثلا کارت تعمیرات باشه خونه نیازمندی اگه مشکل داشت  راست و ریس کنی ❤️

خب عزیزم بودجه رو گفتی و همه بر اساس اون گفتن الان هر دندون با عصب کشی و روکش ۲۰ میلیون هزینه اش هس ...

💚درسته عزیزم 

والا میگن بچه ام نه 22 سالمه ، ولی خودم الان چند ساله دندونم خرابه ولی درست نشده بکنم ،ی دندونم هم کشیدم از بس خراب بود میگن خبر از قیمت ها نداری چرا دارم پدرم کارگره و همون هم الان سه ماه یا نزدیک چهار ماه هست ی قرون نداده بهمون

خبر دارم من نیتم پولداری بود حالا ی لحظه فکر نکردم ی حرفی زدم 

ممنون عزیزم همچنین واسه شما الان که گفتی ی تلنگری شد آدم نیاز به مبالغ بالا نداره اگه واقعا براش مهم ...

خداروشکر عزیزم ❤️‍🔥🤗

خوشحالم که باعث تلنگر شد کار خداست 

ممنون که به حرفم اهمیت دادین و حاشیه نرفتین 

💚درسته عزیزم والا میگن بچه ام نه 22 سالمه ، ولی خودم الان چند ساله دندونم خرابه ولی درست نشده بکنم ...

خدا به کار و زندگی و درآمد همه برکت بده به شما هم بده 

همینکه توی این شرایط بازم بفکر نیازمندان هستی یعنی قلب بزرگی داری♥️ خدا به دلت نگاه کنه 🌹🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خدا به کار و زندگی و درآمد همه برکت بده به شما هم بده همینکه توی این شرایط بازم بفکر نیازمندان هستی ...

مرسی عزیزم 💜😘

من فعلا کاری ندارم دعا کنید برام 

غذا دادن به حیوانات فلج کردن اوناست طبیعت را به هم میزنید با اینکارا ، تو خیلی کشورا جرمه غذا دادن ب ...

حرف بیخود نزنید لطفا اونا با زجر تو طبیعت هستن تو سرما شیش روز غذا نخورن خشک میشن هوا یخه مردم اذیتشون میکنن من هواشونو دارم حواسمم هست چه غذایی میدم بهشون ادویه دار‌نباشه و... 

اسلا هم اینجور نیست خدا هم خیلی سفارش کرده ب این موضوع

بحث بات فایده نداره ،، اما تحقیق کم ببین بدتر نزنی داغونشون کنی ،، حیوان طبیعتش اینه غذاشو خودش بدست ...

خودم دوسال عمان زندگی کردم میدونم تو سرما نیازه غذا بخورن تا زنده بمونن هیچ گناهی هم نداره خود پیامبر هم سفارش‌کرده نه شما میتونی منو قانع کنی نه من شمارو این روزا ادما اذیتشون میکنن نیاز دارن

حرف بیخود نزنید لطفا اونا با زجر تو طبیعت هستن تو سرما شیش روز غذا نخورن خشک میشن هوا یخه مردم اذیتش ...

بحث بات فایده نداره ،، اما تحقیق کم ببین بدتر نزنی داغونشون کنی ،، حیوان طبیعتش اینه غذاشو خودش بدست بیاره  تو تمام کشورهای پیشرفته غذا دادن به سک و گربه ولکرد ممنوعه ، حتی تو عمان به  پرنده یا ماهی تو آب   هم نباید غذا بدی ،. دیگه خود دانی و گناهش گردن شماست اگه اشتباه کنی پس تحقیق کن و حرف منو با غرض ندون ،، من خودم از حامیان اصلی محیط زیستم و با تحقیق اینارا میگم یه درصد احتمال بده شما اشتباه میکنی و ببین راه درست چیه