2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم این شرایط گفته خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 78 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂حق طلاق خیلی بهتره مرد اگه زرنگ باشه یه بلایی سرت در میاره ک ن بچت داشته باشی نه مهریه سر مهریه ده ...

دختر  مطلقه ازدواجش  خیلی سخت میشه 

در ثانی  مستقل  نبود  چی؟  حتی  مستقلم باشه خانوادش  شاید اجازه ندن  مستقل  بشه  

میدونی  چی میگم  واقعا  دردسر  طلاق  بیشتر برا خانماس  

هعی😶
جالبه بعد حضانت چی؟

حضانت با مرد هس و اینکه میتونه بچه بده بجا مهریه میتونه کاری کنه ک هیچ کدوم گیرت نیاد به شخصه شوهر من عقیده داره بچه برا مرد هس حق طلاق و غیره بگیری مهریه میخوای چیکار 

شوهری ک به زور تحملت کنه خوبه؟ شوهری ک دوستت نداره چ ارزشی داره 😐

شاید  یکی  واقعا  از همون اول  همینجوری  باشه  یعنی تمایل نداشته  باشه و با طلاق چیزی  رو هم از دست  نده 

با این مهریه  کم  خب  ممکنه با زندگی دختر بازی بشه

هعی😶
دختر مطلقه ازدواجش خیلی سخت میشه در ثانی مستقل نبود چی؟ حتی مستقلم باشه خانوادش شاید اجازه ن ...

بیشتر برا خانماست ولی الان طبق آمار زبونی اطرافیان مطلقه ها بیشتر ازدواج میکنن من دختر عمم کارای طلاقش می‌کرد خواستگار پاش بود طلاق گرفت ازدواج کرد یعنی نزاشت افسرده بشه کیس بهتر دم در بود 😂دیدم هزاران تا ها بعدم مستقل از چه لحاظ دختر جاش خونه باباشه دختری ک مجردی نتونه سرکار بره قطعا مطلقه هم بشه نمیزارن قرار نیس چون مطلقه ای خونه مجردی تیپ هاش فشن شویی بزنی تو یه ازدواج ناموفق داشتی دختر باباتی هنوز 

شاید یکی واقعا از همون اول همینجوری باشه یعنی تمایل نداشته باشه و با طلاق چیزی رو هم از دست ...

مگه دختر دیوونست با کسی ازدواج کنه ک دوستش نداشته باشه 😐اصلا چرا باید با این آدم ازدواج کنه و زندگی کنه به چه دلیل؟ 

بیشتر برا خانماست ولی الان طبق آمار زبونی اطرافیان مطلقه ها بیشتر ازدواج میکنن من دختر عمم کارای طلا ...

والا  من  مجردم  خواستگار  خوب  نیست  عجیبه  میگی مطلقه  خواستگار خوب داره

هعی😶
مگه دختر دیوونست با کسی ازدواج کنه ک دوستش نداشته باشه 😐اصلا چرا باید با این آدم ازدواج کنه و زندگی ...

دختره  نمیدونه  که  پسره زیاد  دوستش  نداره

در واقع  پسره  تمایلش  زیاد  نیست 

دیدی  میگن  پسرا پرنسس  شدن؟  یعنی تمایل  ندارن به دختره  

هعی😶
خب همین دیگه این طرز تفکر قشنگ نیست

خب وقتی تمام حقوق دست تو باشه +مهریه14سکه خیلیم عالیه مرد تمام حقوق دستشه مهریه هم نداره تازه باید مهریه هم بده اتفاقا به نفع زن شد نمیدونم چرا این وسط دنبال پولی 14سکه کم پولی هم نیس 

خب وقتی تمام حقوق دست تو باشه +مهریه14سکه خیلیم عالیه مرد تمام حقوق دستشه مهریه هم نداره تازه باید م ...

همین  دیگه  من  اصن  پولشو  حساب  نمی کنم  طبق  عرف  یه  تعداد  سکه  هست    منتهی  اینکه  اومدن  کمش  کردن 

یه جوریه  برام 

هعی😶
والا من مجردم خواستگار خوب نیست عجیبه میگی مطلقه خواستگار خوب داره

بخدا خیلیا دیدم اصلا آمار اینو میگه هااا منم نبود خواستگار اینجا دیدم مثلا میگن تو فلان سن خواستگار نداریم ما دختر های معقول غرق در خواستگار هستن اگه خانواده خوبی داشته باشه ک نگم برات اگه دلت ازدواج میخواد برو یجایی کارکن شوهر زیاده من خودم فروشنده بودم اینقدر خواستگار اومد