2777
2789
عنوان

سفر برای عید نوروز داخلی کارو پیشنهاد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 59 پست
شیرااااااازخودم شیرازیمممتو پاشو بیا انقددد جا هست که نگووووهم خوش آب و هوا سرشار از جاهای تاریخی اد ...

جدی میگی من از اول عاشق شیراز بودم بنظرت عید خوبه بیام شهرتون من تعریف مردمشو شنیدم میگم نکنه به خاطر شهر توریستی شیرازی حادو هواش عوض شده باشه 

بازاراش چی ؟ سنتی مدرن تا دلت بخواد هست یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیش قشم..من خودم بندرعباس و کلا جنوب کشور رو دوستدارم اردبیل رو خیلی میپسندم‌ مخصوصا خلخال و آب گرمش..اصفهان و همدان .بانه..پل دختر..جوانرود..لرستان خرم آبادش که دوستم از خرم آباده میگه پر از ابشاره‌..تبریز اینارو برو شنیدم خوبن

جدی میگی من از اول عاشق شیراز بودم بنظرت عید خوبه بیام شهرتون من تعریف مردمشو شنیدم میگم نکنه به خاط ...

بیا شیراز از اونطرف هم برو تنگه هرمز

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کیش قشم..من خودم بندرعباس و کلا جنوب کشور رو دوستدارم اردبیل رو خیلی میپسندم‌ مخصوصا خلخال و آب گرمش ...

اینارو اکثرش رو رفتم خیلی جاها دیگه ام رفتم که یادم نمیاد حالا..کاشون ماهم میتونی بیای

بفرما بیا شهرای کوردنشین،مراسمای نوروزی داریم از اواخر اسفند تا حدودای سیزده بدر

از کوردا میترسم میگن جاده هاشون پر راهزن و خفت گیره   تو شهرشون وارد میشی غریبه رو شناسایی میکنن و ...‌😐

از کوردا میترسم میگن جاده هاشون پر راهزن و خفت گیره تو شهرشون وارد میشی غریبه رو شناسایی میکنن و . ...

😂😂😂😂نگفتی سرم میبریم تازه،دختر خوب پس اینا ک میان میرن خو شو خرم وهمش تعریف مهمون نوازیمون رو از کجااوردیم،این حرفها ب دلایلی میزنن و میزدن،بیاین بشوره ببره اینارو ☺️

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
جدی میگی من از اول عاشق شیراز بودم بنظرت عید خوبه بیام شهرتون من تعریف مردمشو شنیدم میگم نکنه به خاط ...

حتمااااا بیا 

بازار سنتی مدرن تا دلت بخواد 

سنتی بازار وکیل بازار قدیم و.... 

کلیییی بازار مدرن داریم که اصن برند شدن...مثه سال استور برنس ویژن اوتانا و...

حال و هواش مخصوصا تو عید عالیه

کلیییی هتلای خفن داره کلی کافه و رستورانای خوب داره کلی مرکز خرید و جاهای تاریخی و ادبی داره مثه تخت جمشید آرامگاه حافظ آرامگاه سعدی و... کلیییی باغ و جاهای دیدنی داره که برای عکس گرفتن خداااااست...مثل باغ عفیف آباد و باغ ارم

جاهای تفریحی هم که نگم برات

😂😂😂😂نگفتی سرم میبریم تازه،دختر خوب پس اینا ک میان میرن خو شو خرم وهمش تعریف مهمون نوازیمون رو از ...

نمیدونم کلا استرس میگیرم  در حالی که یادمه یه کورد کارمو راه انداخت  صد بار به روش گفتم درود به شرفت که نجیب زاده ای  ولی خب نمیدونم چرا میترسم