2777
2789
عنوان

سفر برای عید نوروز داخلی کارو پیشنهاد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 59 پست
وایی بیا تبریز خودمون 🥰از اونجا هم برو اورمیه دریاچه رو هم ببینیاینم بگم بازار سرپوشیده تبریز یه چی ...

الان سمت ارومیه یخ بندانه درسته؟ما سمت جنوبیم وطاقت سرما نداریم‌حالا شوهرم کاری براش پیش اومده بره ارومیه من نمیذارم بره😄

دخترم همه ی زندگیمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان سمت ارومیه یخ بندانه درسته؟ما سمت جنوبیم وطاقت سرما نداریم‌حالا شوهرم کاری براش پیش اومده بره ا ...

والا من تبریزم اورمیه شهریور رفته بودیم ولی تبریز خیلی سرده چه برسه اورمیه😁😂

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
منم از شلوغی خیلی بدم میاد ینی اردیبهشت اوکیه پس اوایلش یا اواخرش

آره بابا اصلا اوج بهشت شیراز همین اردیبهشته 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بفرما بیا شهرای کوردنشین،مراسمای نوروزی داریم از اواخر اسفند تا حدودای سیزده بدر

منم خیلی دوستدارم بیام کردستان ولی میگن راهش خیلی پیچ وخم داره اذیت کنندست ،پارسال عید یکی ازهمسایه های دوستم خوانوادگی اومدن بانه یه نیسان زده بودبه ماشینشون چندنفر فوت شدن مقصرم نیسانه بوده بیچاره ها اومده بودن تفریح اینجوری شدن متاسفانه حالایکم ترسیدم

منم خیلی دوستدارم بیام کردستان ولی میگن راهش خیلی پیچ وخم داره اذیت کنندست ،پارسال عید یکی ازهمسایه ...

بله متسفانه جاده ها این سمتی رسیدگی کمه تصادفات زیاد💔

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
وااای من انقدر دوست دارم بیام اونجا ها رو ببینم تا حالا استان های اون سمتی نرفتم

انشاا...قسمت ش بیای گل،حتما سفر خیلی خوبی میشه برات

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
نمیدونم کلا استرس میگیرم در حالی که یادمه یه کورد کارمو راه انداخت صد بار به روش گفتم درود به شرفت ...

چی بگم والا خدا نگذره از اونایی ک این حرفارو پشتمون گذاشتن،البته مهم نیس خداروشکر مردم سفر میان میبینن واقعیتارو