2777
2789
عنوان

🌚چرا باید دغدغه مون طلا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 34 پست

دغدغه ملت بخاطر اینه که سرمایشون پودر نشه وگرنه کسی با خودش نمیبره که

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه عین شما نیستن مردایی هستن ک با همین ده تومن شما دارن خرج خونه میدن و هیچ اینده ای ندارن و نمیتونن پس انداز کنن برای روز مبادا فقط طلا نیس دلارم هس ی وجب از خاک این مملکتو بخوای بخری چقد میشه 

ی خونه خوب بخوای اجاره کنی چقد میشه خیلی 

همه چی ب فناعه

چه تأثیری داره ؟؟؟ مثل اینکه نمیدونی تو چه گرونی داریم بسر میبریم مستأجرا با فروختن طلا میتونن خونه رهن کنن چون یهویی پیش پول سر به فلک می‌کشه یا زبونم لال یه مریضی پیش میاد واسه یه دکتر و آزمایش و سونو و... باید طلا بفروشی تا بتونی از بس هزینه هاش بر بیایی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چون فقط بحث طلا نیست دلار و طلا روی اقلام ضروری مردم اثر میزارن و بالا رفتنش باعث تورم میشه

طلا خریدن وجمع شدن کل سرمایه ممکلت در سرمایه منجمد طلا قشنگ یه سرسره برای تورم بیشتر چون سرمایه وپس انداز راکد میشه مثلا کشورای اروپایی وآمریکا...  سرمایه هاشون جاریه یعنی مثلا بورس وارز دیجیتال و...  براشون مهمه بله مردم هم نقش مهمی در اقتصاد یه کشور دارن... 

ـــــ🤍ــــــ"

اخه همیشه همین بوده پایین اومدنشو ک ندیدیم؟

همیشه اینجور بود؟؟ثانیه لحظه ای گرون میشد؟مثلا شوهرم امروز ی چی بفروشه فردا باید از جیب بزاره همون جنس رو بخره حتی عصر و صبح و ظهر قیمت فرق دارن

اینجوری نبین. من سال 88 1.5 میلیون طلا خریدم. حقوق همسر ی تومن  بود  الان طلاهام حدود 220-30 شده حقوق همسر شده 17 تومن. حقوق 17 برابت شده. طلا حدود 133 برابر. 

اینجعری ببین. 

با وضع الان دلار هم  ک رشد حقوق منفیه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ماشین خونه ملک همشون همینن فقط طلا نیس

ازون دسته هستی کع قطعا فقط تا نوک بینی تو میبینی

کسی که نگران گرونیه طلا و دلاره ،نگرانه گرونیه نون هس

درکش سخته؟؟؟؟؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

شاید باورت نشه من حدود‌دوکیلو طلا دارم اصن حسی بهشون ندارم سال در سال هم استفادشون نمیکنم قصد فروش هم ندارم برای سرمایه گذاری هم نخریدم همینجوری خزیدم فکرمیکزدم ذوق‌میکنم

ازون دسته هستی کع قطعا فقط تا نوک بینی تو میبینیکسی که نگران گرونیه طلا و دلاره ،نگرانه گرونیه نون ه ...

ن والا چ حرفیه اگه تاپیک گذاشتم دوسدارم نظرات رو بخونم ن ک بگم حق با منه 

اتفاقا من اشتباه میکنم

شاید باورت نشه من حدود‌دوکیلو طلا دارم اصن حسی بهشون ندارم سال در سال هم استفادشون نمیکنم قصد فروش ه ...

دوکیلو ؟؟ آدرس خونتون کجاست بیام باهم دوست بشیم مدیونی فکرکنی بخاطر دزدی میام 🥺😂

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید