2777
2789
عنوان

رو مخ ترین رفتاری که دیدید

177 بازدید | 23 پست

چی بوده؟ 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

بچهایی ک نسبت ب سنشون پروتروبزرگتر حرف میزنن ینی دلم میخواد بزنم لهشون کنم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچهایی ک نسبت ب سنشون پروتروبزرگتر حرف میزنن ینی دلم میخواد بزنم لهشون کنم

آفرین خیلی رو مخه بچه دهه نودی فحش هایی میده که نگو ‌.‌..

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

جا.ن.اب کشیدن که هر روز باهاش مواجه هستم

کامل بگو چطوری مثلا

هی میپرسن اینو از کجا خریدی، چند خریدی؟بعد شروع میکنن کامنت دادن.

مخصوصا اگر فامیل باشه ‌‌‌... هی اظهار نظر که این انقدر نمی ارزه من با نصف این ۱۰۰ تا لباس میگیرم ...بعدم ایراد میگیرن که لباست رنگش زشته کوتاهه خیلی یا خیلی تتنگه