2777
2789
عنوان

رو مخ ترین رفتاری که دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخصوصا اگر فامیل باشه ‌‌‌... هی اظهار نظر که این انقدر نمی ارزه من با نصف این ۱۰۰ تا لباس میگیرم ... ...

دقیییییقا

نمیفهمن که دیگه هر آشغالی هم بوده خریدیم تموم شده رفته‌ و نمیشه پسش داد.

تو ذوق آدم میزنن

ی سرب ادما تو چیزایی کع بهشون مربوط نیست خیلی دخالت میکنن و این خیلی بده

زدی به هدف رو مخ ترین رفتار قرن .‌..

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

دقیییییقانمیفهمن که دیگه هر آشغالی هم بوده خریدیم تموم شده رفته‌ و نمیشه پسش داد.تو ذوق آدم میزنن

تازه فرداش میبینی عین همونو برای خودش خریده 🤣

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست❤️)

از این ندید بدید بازیا 🙄

ببین مثلا یه مدتی شکلات زنجبیلی مد بود

خارجیم بودن خوشمزه هم بودن خداییش

بعد کم شد دیگه پیدا نشد

خاله ی شوهرم اومد خونه مادرشوهر ما با شکلات زنجبیلی از نوع ایرانیش پذیرایی کردیم که انصافا بد نبود ولی خب به پای اصلشم نمیرسید

این خانم برداشت همراه چاییش بخوره

انداخت تو دهنش حرف نبودن خارجیش و اینا بود تا دید ایرانیه از تو دهنش در آورد😐 من اصلا هنگ کردم

گفت وای اه این ایرانی بود🤢

یه شکلاته دیگه زن نمیمیری که 

ببین مثلا یه مدتی شکلات زنجبیلی مد بودخارجیم بودن خوشمزه هم بودن خداییشبعد کم شد دیگه پیدا نشدخاله ی ...

اه چه بی کلاس 😂جلوی جمع از دهنش کشید بیرون ...

من جلوی جمع روم نمیشه میوه هسته دار بخورم که جلوی بقیه هستشو از دهنم در نیارم 🤣

اه چه بی کلاس 😂جلوی جمع از دهنش کشید بیرون ...من جلوی جمع روم نمیشه میوه هسته دار بخورم که جلوی بقی ...

درآورد انداخت تو دستمال

بعد همین خانم امسال یه دورهمی داشتیم

یه شیرینی فروشی خوبی تو شهرمون هست که کیک و شیرینیاش مرغوبه

خانواده شوهرمم اکثرا ازش خرید میکنن

برای این دورهمی ما یه جعبه گرفتیم

وقتی رفتیم دیدیم یه خانواده دیگه هم باز از همون جا گرفته بودن صحبت کردیم که آره کیفیتش خوبه و فلان.. تموم شد.

گذشت تا این خانم اومد بعد گفت رفتم از یه جا مثلا بگم هخامنش گرفتم 

دیگه ما هم تشکر کردیم و اینا

این ول نکرد وای هخامنش فلانه وای مغزش اینه وای میوش اونه وای فلان دوست پولدارم فقط مشتری هخامنشه

یعنی اعصاب جمع بهم ریختا