2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15233179/%D8%A7%DA%AF-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D9%88-%D8%B1%D9%88-%D8%B9%D9%86%D8%B4%D9%85-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%86

تروخدا گزارش میزنید؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تخم مرغ رو وقتی میشکنی به تیکه سفید رنگ چسبیده به زرده اون نطفه اس جداش کنی دوربریزی دیگه بو نمیده

دقیقا خواستم همینو بگم حوصله تایپ نداشتم

من واسه نیمرو هم میگیرم اونو

واسه کیک که حتما باید بگیری یه تیکه های سفیدی هم هست اونارو باید بگیری به علاوه پیاز رو درشت رنده کنی

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

زرد چوبه زو قبل تخم مرغ باید زد از همینا ک سیب زمینی آب پز میکنی بعد له میکنی تخم مرغ و ادویه میزنی ...

یکم تو روغن سرخش کن رایحه اش تقویت شه بریز تو مایع کوکو با پیاز رنده درشت هم بزن. شوید هم اگر بریزی یک مشت. خیلی خوب میشه فلفل سیاه و نمک هم به اندازه

نه ما سیب زمینی ابپزو بهش تخم مرغ میزنی با شوید و ادویه

آها

ولی ما میزنیم

سیب زمینی پخته هم دوس ندارم من فقط خام رنده ریز میزنم آبشو میگیرم پیاز درشت رنده میکنم زردجوبه و فلفل سیاه

محشر میشه

زدم گوگل نوشته بود به ۱۱ نوع می تونیم کوکو سیب زمینی درست کنیم ولی کلا من دوست ندارم خیلی روغن می گی ...

اره هرجور بخوای میتونی درست کنی ولی با پیاز عالی میشه