mahya11khanum مدیر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1521 عنوان بچه ها بیاین عکس آشپزخونتونو بزارید عکس سینک ظرفشویی ک یکی از مورد علاقه هامه | مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 53 پست بدویین بیاین اعلام حضور کنین خودمم میزارمالبته ک آشپزخونه و سینک من قدیمیه 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍 1403/10/09 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 6332 اره عزیزم گفتم ک قدیمیه 🤣 خیلیم عالیه شوخی کردم من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
آریس۴۱ عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2820 وای چه ویویی کدوم شهرید تهران خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1521 چه اشپزخونت نقلیه😄قشنگه اره خیلی کوچیکه قدیمی ام هست اما خب عاشقشم عاشق هر نقطه از خونمم🥹🥹همیشه ام آخرشبا تمیز میکنم ک برا فردا صب ک پاشدم تمیز باشه روحیه بگیرم 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15295 اره خیلی کوچیکه قدیمی ام هست اما خب عاشقشم عاشق هر نقطه از خونمم🥹🥹همیشه ام آخرشبا تمیز میکنم ک برا ... من مال شمارو ندیدم دوباره بزارید
mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1521 مال من قدیمیه و زنگ زده و پرش ظرفه الان🤣😃 اونکه قدیمیه موردی نداره مال منم همینطوره اما پاشوووو ظرفارو بشووور نمونه برا فردا 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
نگو_پشمام_بگوچه_جالب عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 3836 بچه ها تروخدا تاپیک آخرمو گزارش میزنید لطفاااااااابراتون صلوات میفرستم جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشهها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙
fragile0heart عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1696 اره خیلی کوچیکه قدیمی ام هست اما خب عاشقشم عاشق هر نقطه از خونمم🥹🥹همیشه ام آخرشبا تمیز میکنم ک برا ... نه اتفاقن خیییلی شیکه مبارکه😄😍😍 هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)
mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1521 مال من پر از ظرف ناشور خونه امم بهم ریخته منم خسته ام بچه ها خوابیدن منم امدم لاپتو ای بابا چرا اخه خوب شد این تاپیکو زدم روحیه میگیری پامیشی تمیز میکنی 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
fragile0heart عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1696 والا همینطوره😂😂 گاهی وقتا اون حتمن میدونه قراره چی بشه😉😂😂 هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)
mahya11khanum مدیر استارتر عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1521 در حال حاضر در همین حد از دستم برمیومد به به چه خوووونه ای مال خودتونه؟ نمیدونم چرا من هیچوقت با سرامیک و پارکت و این چیزا کنار نیومدم😐 🎈Makeup artist🎈 مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْلکًردهایْ امّا اَبداً ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍهایْ👌🏾. ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)). مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً خْدا:):). 🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD. مٌورٍدْعَلاقٍع خٌودٍتْباشْ👌🏾 💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍
تربخ عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3321 به به چه خوووونه ای مال خودتونه؟ نمیدونم چرا من هیچوقت با سرامیک و پارکت و این چیزا کنار نیومدم😐 قربونت،لطف داری،نه اجاره است،چرا مشکل داری؟واست تمیز کردنش سختته؟
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31668 ما تازه اومدیم این خونه https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
niniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41798 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 لطفا این عکس رو حذف کنید🍃❤️ سلام.کدوم صفحه هست سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@ ارسال کنید.ممنون