2777
2789

تو محل کار باید چطور رفتار کرد که هم سنگین باشی هم خیلی بد اخلاق دیده نشی

من از اینام که همه میگن این شوخی نداره باهاش شوخی نکنید ، بعد فک میکنن تو قیافه م 

از یه طرف هی میگم بخندم ابهتم میریزه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نمیدونم رفتارم همینه 

در حالی که جدی هستم،خوشرو‌ خوش‌خنده هم هستم 

هیچکس به خودش اجازه نمیده بیشتر از یه حدی سوال بپرسه یا نظر بده و حرف بزنه 

جوری باهاشون رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمدونم من همکاران همه کم سن و سال بودن این قدر سر به سرم گذاشتن سخن باز شد

کسی که سنش یکم بیشتره باید بیشتر رعایت کنن

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

همینی که هستی اوکیه میخوان شوخی کنن که بعدش چی بشه؟ کارهاشونو بندازن رو دوش تو؟ یا بیان با حرافی وقت ...

دوست دارم یکم نرمتر باشم ، حس میکنم خیلی خشک ام 

دوست دارم یکم نرمتر باشم ، حس میکنم خیلی خشک ام

توی سلام کردن پیش قدم باش،مثلا از عباراتی مثل روز خوبی داشته باشین و.... استفاده کن اگه خواستی باهمکاری خانم هم صمیمی طور باشی ازشون تعریف کن از ویژگی مثبت ظاهری یا اخلاقی که دارن، لبخند ملیح هم همیشه چهره رو مهربون نشون میده

توی سلام کردن پیش قدم باش،مثلا از عباراتی مثل روز خوبی داشته باشین و.... استفاده کن اگه خواستی باهمک ...

اینکارا برام خیلی سخته ، یه دیوار یا گارد درونی دارم ک هر وقت بخوام نرمتر باشم هی میگم وای نکنه سبک شدم نکنه ابهتم ریخته ، نمیدونم چرا🤕

محل کار فقط سلام صبح بخیر عصرم خدافظ خسته نباشید 

اما همون سلام صبح بخیر رو گرم و گیرا تر بگو

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

با همکار نباید صمیمی شد 

فقط سلام صبح بخیر و خسته نباشیدت رو قشنگ بگو 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛