2777
2789
عنوان

مادرم روانیمون کرده بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 65 پست
مشکل اینه قبول نداره میگه پدرتون خرابه شما دارین دفاع میکنیدبردیم دکتر مغز و اعصاب آرام بخش قوی داد ...

باید بریزید توی آب و به زور بهش بدین یا بدون اینکه خودش بفهمه.احتمالا سالها قبل نسبت به پدرتون بی اعتماد شده و این توی ذهنش مونده و داره شما رو هم عذاب میده.اصلا خوب نیست.خطرناکه.و اینکه شما رو هم نابود میکنه.یعنی پیرتون می کنه

من واقعا دیگه بریدم گفتم باهاش قطع رابطه کنم بلکم آدم شه ولی درست نمیشههمش میترسه من باهاش قطع رابطه ...

با همین تهدیدش کن بگو مامان یا بیا بریم دکتر و داروهاتو بخور ک حالت خوب بشه یا اسم منو نیار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بریزید توی آب و به زور بهش بدین یا بدون اینکه خودش بفهمه.احتمالا سالها قبل نسبت به پدرتون بی اع ...

بدبختمون کرده

یه داداشم که بخاطر اینکه دعواشون نبینه شبا تا یک بیرونه

اعصاب و روان برای ما هم نزاشته

بدبختمون کردهیه داداشم که بخاطر اینکه دعواشون نبینه شبا تا یک بیرونهاعصاب و روان برای ما هم نزاشته

باید حتما راهی پیدا کنید.بابات اقتدار نداره.باید این مسیله رو یک بار برای همیشه تمامش کنه.البته من حس میکنم پدرتون نسبت به اون کم توجه و بی مهره.مثلا محل بش نمی ذاره.یکبار واسه همیشه مطمئنش نکرده که خیانتی در کار نیست.با باباتون صحبت کنید یکبار درست و حسابی خیالشو راحت کنه

باید حتما راهی پیدا کنید.بابات اقتدار نداره.باید این مسیله رو یک بار برای همیشه تمامش کنه.البته من ح ...

پدرمان آروم و بیزبونه

نه فحش میده نه چیزی 

میگه بخدا با کسی نیستم اونا دختر منن ولی حالیش نیست

بهر حال بابات باید یه جوری خیالشو راحت کنه.من حدس میزنم مامانت دل چرکینه

نه کلا مریضه

رفته به زن داییم‌گفته تو با شوهر منی این میشه دل چرکین

داداشش باهاش قهرمه بخاطر اینکارش

نه کلا مریضهرفته به زن داییم‌گفته تو با شوهر منی این میشه دل چرکینداداشش باهاش قهرمه بخاطر اینکارش

وای اختلال شدید پارانویید داره.باید حتما حتما دارو مصرف کنه.نمی خوام بترسونمت اگر دارو مصرف نکنه شدید میشه وحتی جونتون هم در خطر میفته

وای اختلال شدید پارانویید داره.باید حتما حتما دارو مصرف کنه.نمی خوام بترسونمت اگر دارو مصرف نکنه شدی ...

میدونم  ولی نمیخوره دارو

هفته قبل اومد مغز و اعصاب نوارمغز داد گفتن فکرت زیاده آرامبخش داده تا فکر و خیال نکنه

یک روز خودد فرداش قطع کرد

هر چی گفتم بخور گفت به تو چه

داداشام بهش گفتن برو روانپزشک گرفت اونارو زد چنگ گرفت داداشمو با چهل سال سن

فقطخدا باید کمکمون کنه

با همین تهدیدش کن بگو مامان یا بیا بریم دکتر و داروهاتو بخور ک حالت خوب بشه یا اسم منو نیار

آفرین باید همینکار بکنم دیگه جواب زناشویی ندم نرم خونشون تا بره دکتر

به داداش ها مم گفتم همینکار بکنن

بخدا انقدر ما بهش احترام میزاریم پدرم خانواده پدریم هم بهش احترام میزارن ولی قدر نمیدونه

داداشمو میزنه ولی داداشم چیزی نمیگه

میگیم مادره

خدایی زحمت زیادی هم کشیده برامون از لحاظ مالی همرو ساپورت میکنه خرج خونه رو بیشتر مادرم میده ولی بیماره

آفرین باید همینکار بکنم دیگه جواب زناشویی ندم نرم خونشون تا بره دکتربه داداش ها مم گفتم همینکار بکنن ...

الهی ک بزودی خبر سلامتیشو تاپیک بزنی عزیزم

خوب میشه مطمعنم