2777
2789

همه میگن با نرخ تورم الان اگه وام بخری کلی هم سود بدی می ارزه 

جدا از حرام بودن بهره بانکی بنظرم وام برکت نداره دستت بسته میشه کل حقوقت میره برای سود و کارمزد و سنوات بانک، ضمنا بانک به ضرر خودش کار نمی‌کنه

خونه‌مون لب مرزه میتونم از عراق پارچه بیارم از قشم هم میشه آورد خلاصه از کم شروع کنم نظرتون چیه اونایی که توی کار پارچه هستند مشکلاتش چیا می‌تونه باشه؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مملکت ما وام بهترهقسطا ک تموم میشه اون چیزی ک خریدی باهاش ۳ برابر شده

آره همسرمم میگه

نمی‌دونم شاید گول خوردم منم 😬

توی اداره برام وام با بهره ۲۴ درصد دراومد هر کاری کردم نتونستم برم مدارک ببرم، حرام حرامه شاخ و دم ن ...

منم همینو قبول دارم داییم ۳۰ سال کارمند بانک بود وام نگرفت

چقدر خوبه که معلمی ما در به در یه ضامنیم نیست که نیست

تو رو خدا وام نگیرید برکت نداره

همه حقوق شوهرم میره پای وام

هر ماه ناراحته پول جمع کرده نشسته تا قسطاش تموم شه بلکه بتونه زندگی کنه تازه اگه نمیره دور از جونش

تو رو خدا وام نگیرید برکت ندارههمه حقوق شوهرم میره پای وامهر ماه ناراحته پول جمع کرده نشسته تا قسطاش ...

عزیزم وام نگیریم نمی‌تونیم به چیزی که میخوایم برسیم یک چیز حداقل درضمن انقد نگید حرام و رباست طبق نظر مراجع و بانکداری اسلامی این چیزی که سود گرفته میشه در گردش حساب میشه و ربا نیست اگر جور دیگه بود بله ربا بود و حرام 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم همینو قبول دارم داییم ۳۰ سال کارمند بانک بود وام نگرفت

خدا نکنه پول ربا بیفته تو زندگیت برکت میره، میشی برده و بنده وام دهنده

نمیدونم چرا ولی بت افتخار کردم

پارچه نه خراب میشه نه کهنه، امیدوارم کارت بگیره

عزیزم وام نگیریم نمی‌تونیم به چیزی که میخوایم برسیم یک چیز حداقل درضمن انقد نگید حرام و رباست طبق نظ ...

مراجع حکم ثانویه میدن جریان حرام کردن قند و بعدش زدنش توی چای و حلال شدنش رو شنیدین؟

من اصالتا گلپایگانی هستم مراجع تقلید صافی و گلپایگانی همسابه مادرم اینا بودن اونا دقیقا و با استدلال بهت میگن چرا حرامه و حتی اینم میگن که چرا مراجع میگن حلاله ‌ 

خدا نکنه پول ربا بیفته تو زندگیت برکت میره، میشی برده و بنده وام دهندهنمیدونم چرا ولی بت افتخار کردم ...

الهی فدات مهربون ... 

آره اینجایی که من هستم کورد هستند و لباساشون رو باید بدن خیاط بدوزه هر زنی حداقل ماهی دو قواره پارچه میخره امیدوارم بتونم انجامش بدم😘