2777
2789
مراجع حکم ثانویه میدن جریان حرام کردن قند و بعدش زدنش توی چای و حلال شدنش رو شنیدین؟من اصالتا گلپایگ ...

عزیزم من نظر مرجعم برام حکم هست به مراجع دیگه کار ندارم وظیفه این نیست برم پیشو بگیرم وظیفم پیروی از نظر مرجع در زمانی که آگاهی ندارم مرجع منم رهبره و بانکداری اسلامی رو گفتن پس حرام نیست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مراجع حکم ثانویه میدن جریان حرام کردن قند و بعدش زدنش توی چای و حلال شدنش رو شنیدین؟من اصالتا گلپایگ ...

رهبر معظم انقلاب معتقدند معاملات بانکی که بر اساس قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود، بدون اشکال است و سپرده‌گذاری نزد بانک‌ها به قصد بکارگیری آن در یکی از معاملات، حلال و همچنین سود حاصل از آن اشکال ندارد.

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

عزیزم من نظر مرجعم برام حکم هست به مراجع دیگه کار ندارم وظیفه این نیست برم پیشو بگیرم وظیفم پیروی از ...

بنابراین شما برید وام بگیرید انشالله موفق باشید

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بنابراین شما برید وام بگیرید انشالله موفق باشید

بله و لطفا حکم ندید ان شاالله شماهم موفق باشید💗