2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست

😕😕😕😕😕😕خوب چی کنه اخه دهبار بازبون میگه گوش نمیدی بلکه بگه خیکی به خودت بیایی خوب مراعات کن دیگه دوروز دیگم تاپیک میزنی از مادرم متنفرم اصلا کمکم نکرد به خودم برسم به اندامم برسم هیچی یادم نداد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دوست عزیز. اشکال کار شما اینه که رژیم سخت میگیری. خوب معلومه که اونطوری نمیتونی ادامه بدی. به اندازه کالری مجاز باید بخوری. بیشتر از هفته ای یک کیلو از خودت توقع نداشته باش. اگه به اندازه کالری مجاز بخوری، مطمئن باش، معدت جمع میشه و بهت فشار نمیاد. و تو یک سال به وزن مناسب میرسی. 

مثلا کسی که ۸۰ کیلو هست با این فرمول، باید روزی ۱۴۰۰ کالری بخوره. ولی خوب شما باید بالای ۲۰۰۰ کالری بخوری. اینطوری هم بهت فشار نمیاد و از رژیم خسته نمیشی و هم اینکه وزنت استپ نمیکنه. فستینگ هم هفته  ای دو سه روز بگیر که اذیت نشی. اونم نباید بیشتر از ۱۶ ساعت بشه. فقط سعی کن کالری مورد نیازت رو بیشتر پروتئین  و سبزیجات بخوری. نون و برنج کمتر بخوری. آب هم حتما روزی ۸ تا لیوان بخور. تنها چیزی که بهتره اصلا نخوری، شیرینی جات و هله هوله است. اونم  یه موقع که خیلی هوس کردی، اشکال نداره. کالری رو حساب کن. ولی هرچی نخوری بهتره. 

سلام عزیزم 

من الان دوماهه قرص رزبری کتون میخورم و 15کیلو کم کردم البته روزی1ساعت پیاده روی تو خونه هم دارم

امتحانش کن ضرر نداره کامل جلوی اشتهارو میگیره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)