2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این بنده خدارو چندبار دیدم سایت

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

چیزی که تحویل گرفتم از خدا البته الان بهتر شده بزرگ شده

بزرگ شده گفتی یاد شوهرم افتادمممم

با اینکه 27 سالشه ولی انگار 16 سالشه 

وقتی اومد خواستگاری 21 سالش بود قشنگ شکل 13 ساله ها

بعد میترسیدم بابام بگه پس دوماد کو🤣یا فکر کنه اومدن برا باباش زن دوم بگیرن🤣

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ن دیگه شناسایی میشم بیچاره میشمقدش۱۹۲پوست سبزهچشم ابیولی عصبی ودیوونه هرکی خواست بخدا بایه سمندون تع ...

منم ی ۱۹۰ دارم 

خودم ۱۵۸ 😂🤤

ولی برا من متوسط معمولیه قیاقش

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

حالا پارتنرم طفلی ۳۰سالشه هر  کی بیینه میگه ۳۵.۴۰ سالشه طفلی😂

ولی من دوس دارم قیافه مرد جا افتاده باشه 

زشتم باشع 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂