2777
2789
خوشبخت باشین🥰

ده برابرش قسمت خودت گُلی 😘

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی مطمئنم خودتون خوشکلترید 😍❤️😘.

شما لطف داری😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شما ازدواج خوب اگر بکنی ، از مجردیت هم آزاد تری

نسخه زندگی خودمون رو برای بقیه نپیچیم 

💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من ازدواج کردم آزادم... آزادی و ازدواج در تضاد نیستن اگر انتخاب خوب باشه

هنوز بچه نداری بزار دو تا بچه بیاری بعد صبح تا شب مجبوری همه اش دنبال بچه هات باشی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

هنوز بچه نداری بزار دو تا بچه بیاری بعد صبح تا شب مجبوری همه اش دنبال بچه هات باشی

اخخخخخخخخ یکی حرف دلمو زد 

الان که دوران عقدم اینطوریه وای به حال بچه 

گو خوردم ازدواج کردم

ممکن نیست یکی باشه هم پولدار باشه هم اپند ماین حداقل من که ندیدم

چرا هست من زیاد دیدم اگه ادم تازه به دوران رسیده ای باشه عقده ای میشه 

ولی اون ادمی که توی شهر بزرگه با فرهنگای دیگه آشناست 

بعد بلده چجوری زندگی کنه خوش میگذره 

چرا هست من زیاد دیدم اگه ادم تازه به دوران رسیده ای باشه عقده ای میشه ولی اون ادمی که توی شهر بزرگه ...

ایشالا که سر راه هممون همچین آدمایی بیاد . 

ولی مورد زیاد دیدم با فرهنگ پولدار ولی همینکه زن میگیره عوض میشه محدود میکنه و ...

بچه داشتن و آزادیم منافاتی نداره 

هرچند قصد ندارم بچه دار شم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋